2777
2789
عنوان

دخترم دوروزه فقط گريه ميكنه

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 21 پست
اکثر بچه ها که مریض مشن بد اخلاق میشن دختر من که کوچیک تر بود مریض میشد شبا کامل نشسته بودم و اونم ت ...

واي اره اينم اينجوره 

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
عزیز دلم پسرم سه ماهشه😉 خاطره زایمانمم گذاشتم که

ای جانم. نمیدونستم. بعد مدت ها الان عکستو دیدم یادم افتاد باردار بودی

به هر حال ان شالله که خوش قدم باشه و خدا رو شکر که به سلامتی بدنیا اومد  

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر بچه ها که مریض مشن بد اخلاق میشن دختر من که کوچیک تر بود مریض میشد شبا کامل نشسته بودم و اونم ت ...

دختر منم همینه.

همش یا بغلمه یا روو پام.

الهی هیچ بچه ای مریض نشه.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
دختر منم همینه. همش یا بغلمه یا روو پام. الهی هیچ بچه ای مریض نشه.

ان شالله 

عزیز دلم پسرم سه ماهشه😉 خاطره زایمانمم گذاشتم که

عزيزم مرسي بابته پيشنهادت واسش چاي ليمو دارچين عسل درس كردم با ليوان نميخورد ولي دو سرنگ پر ريختم حلقش اخر شبم بعش ميدم دوتا ديگه ان شالله خدا خيرت بده وپسرتم حفظ كنه هميشه سالم وسلامت باشه 

عزيزم مرسي بابته پيشنهادت واسش چاي ليمو دارچين عسل درس كردم با ليوان نميخورد ولي دو سرنگ پر ريختم حل ...

انشالله شما  و فرشتت همیشه سالم باشید. این معجونه سرماخوردگیه حتما دارچین لیمو و عسل با آب جوش ترکیب شه میشه آنتی بیوتیک

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
انشالله شما  و فرشتت همیشه سالم باشید. این معجونه سرماخوردگیه حتما دارچین لیمو و عسل با آب جوش ...

چوب دارچين داشتم يكم گذاشتم اره بقيه رو هم قاطي كردم زود ريختم دهنش ممنون عزيزم اخر شبم دوباره بعش ميدم انتي. بيوتيكه خودشو همش بالا مياره خيلي تلخه نميخورش