2777
2789

سلام, همسر شمام اینجوریه یا مال من اینطوریه

تا میگم اینو بذار فلان جا, اینجوری کن,چرا فلان حرفو زدی!! هی میگه چقد غر میزنی😱😓من میگم حرف میزنم باهات غر چیه اخه

دیشب میخواستیم بریم پیاده روی, بدو پریده طبقه پایین به مادرش گفته ما میریم بیرون تو نمیای؟ 😒

میگم مگه بقیه میگن میخوان کجا برن, یه پیاده رویه دیگه

میگه غر میزنیا, مامانمه مگه چیه, واقعا کار اون درسته من غر زدم یعنی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینن دیگه!

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

ن بابا غر نبود ك .مطمعن باش اگ اونم جاي تو ميشد ناراحت ميشد منم همينطوريم بدم مياد از اينكارا.خب ي پياده روي دونفره دوست داشتيز داشته باشيد من نميدونم چرا مردا اينچيزا سرشون نميشه.حالا تو بيخيال باش زياد حساس نشو

بزرگ شـــدن آرزوي خوبــــي نبـــــود😢

مردها این مدل حرف زدن ها رو  گلایه برداشت می کنن ...

قلق همسرتونو پیدا کنید و پیشنهادی  نظراتتونو بیان کنید ...

(( کاش بریم دوتایی پیاده روی !/  خوبه فلان کارو کنیم و ..))

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مردن دیگه

باید تحمل کرد

شوهررمنم همینطوره مردا تحملشون پایینه نباید بیشتر از یه بار حرفی رو بزنی و هی تکرار کنی ولش کن تا خودت راحت باشی

زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام .آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر.آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت.آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند به اداهای ما که برای خنداندنت دلقک میشویم ، بزرگ که شدی از نگاه دلقک ها گریه ات می گیرد می دانم .عشق من کودک بمان دنیا بزرگت میکند

من حالا بر عکس توام .شوهرم هر جا میریم میگه تنهایی بریم اما من دوست ندارم مادرشوهرمینا طبقه پایینمونن هر وقت میریم بیرون خودم میگم بهصون میان هی میگه جرا گفتی منم میگم بسه جقدر غر غر میکنی .

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........