2777
2789
عنوان

اشتباه من 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 25 پست
اصلا ربطی نداره. وگرنه باید همه بچه های شیر خشکی لاغر میبودن. اگه بچه بعد از سه ماهگی وزن نگیره ممکن ...

دکتر گفت که شیر خشک بهش نساخته....منظورم شیرخودم بود که بیشتر بهش میساخت

خداروچه دیدی شاید همین روزا اون خبره خوشی که منتظرشی بشنوی🙏💋
مثل من عزیزم انقدر پشیمونم کاش شیر خودمو دوباره بخوره اصلا خوب وزن نمیگیره پنجشبه دیگه بابد واکسن 6 ...

درکت میکنم😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره گلم حالا شیر خودتو‌بده  کم م زیاد میشه  غذا ی کمکی و‌حریره رو‌هم‌کم‌کم‌بده ...

مرسی عزیزم واسش شروع کردم .....وزنش ۶۶۰۰شده

وزن سه ماه اول ماهی یک کیلو تا ۱۵۰۰ سه ماه دوم ماهی ۵۰۰ تا ۷۵۰ اضاف میکنن عزیزم این نرمالش هست،

همینقدرم اضافه نکرده

چرا تو بچه داري نگاه به دهن مادرشوهر و خواهرشوهر و هر ننه قمري ميكني؟؟؟ ببخشيد خودت عقل و اطلاعات نداري؟ لابد تو تربيتشم پس فردا اونا تأثير ميذارن روت... ميذاشتي انقدر ميگفت كه گلوش پاره ميشد تو راه درست رو از دكتر بچه ت  ميپرسيدي. مثبا مادرشوهرهاي بقيه اينارو نگفتن؟

من بچه م ٢٠ روزش بود بخاطر كوليك معده گريه ميكرد جاريم به مادرشوهرم گفته بود حتما شيرش كمه بچه سير نميشه مادر شوهرم اومد بمن گفت شيرت كمه همونجا جوابش رو دادم همش از روي حسادتشون بود چون نه جاريم نه خواهرشوهرام هيچكدوم نتونسته بودن تا چند روز اول شير خودشون رو به بچه هاشون بدن بچه هاشون سينه شون رو نگرفته بودن اما دختر من از همون بيمارستان شروع به مكيدن كرد. بخدا يك لحظه به حرف هيچكس بجز عقل خودم دكتر بچه م و مادرم گوش نكردم و نخواهم كرد

چرا تو بچه داري نگاه به دهن مادرشوهر و خواهرشوهر و هر ننه قمري ميكني؟؟؟ ببخشيد خودت عقل و اطلاعات ند ...

اره واقعا من بزرگترین اشتباه کردم...والان چندماه هست که به شدت رابطه ام رو باهاشون کم کردم چون واقعا دیدم خیلی دخالت میکنن....همش میگفتن بچت تشنه است به بچه ۲ماهه میخواستن اب بدن یاهر عرق گیاههی به بهونه دل درد.در صورتی مامانم  هیچوقت اینچیزارو قبول نداشت ...منم دیدم حریف اونا نمیشم حریف خودم میشم که واسه همین دیگه نرفتم

والا منکه  شنیدم وزن نرمال کودک ۶ ماهه دوبرابر وزن تولدش میشه با این حساب وزنش خوبه دیگه باید ۶.۴۰۰ میبود که ۶.۶۰۰ نگران نباش وزنش حوبه پسر من ۴.۴۰۰ بدنیا اومده ولی بعدا با این که شیر خودمو میخورد اصلا وزن نگرفت الانم که ۱۴ ماهشه ۸.۸۰۰ کیلو هست پس جای نگرانی نیست