2777
2789
عنوان

اه انقد بدم میاد کسی حال ادمو بد کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم بعضی وقتا اینجوریه ، پارسال گفتم میخوام برم گواهینامه بگیرم گف نمیتونی قبول شی و کلاسارو نصف نیمه ول میکنی، رفتم و همون بار اول قبول شدم حرفشو پس گرف دلم خنک شد

خدایا عاشقتم که پشتمی❤
شوهر منم بعضی وقتا اینجوریه ، پارسال گفتم میخوام برم گواهینامه بگیرم گف نمیتونی قبول شی و کلاسارو نص ...

اینم تو گواهینامه گرفتنم کلی ضد حال زد ولی دید قبول شدم ...حالا نوبت کنکوره   

اره عزیزم خوشحال میشم و هم ممنون ازت

۱۲ ساعت میتونی بخونی؟یجوری کاراتو تنظیم کن ک بتونی ۱۱یا۱۲ساعت درس بخونی..اگه بخای شل بگیری نمیشه...الان همه اونایی ک میخان سال۹۸کنکور بدن از الان شروع کردن

اینم تو گواهینامه گرفتنم کلی ضد حال زد ولی دید قبول شدم ...حالا نوبت کنکوره    

خخخ پس کلا مدلش اینه خدایی همین برات انگیزه بشه بشین حسابی بخون بهش ثابت بشه

خدایا عاشقتم که پشتمی❤

تو به شوهرت چکار داری عزیزم؟ بشین خودت بخون. اصلا لازمم نیست اونو درجریان پیشرفتت تو درسات قرار بدی. اگرم اون کنجکاوی کرد بهش کلی جواب بده. مثلا بگو، فعلا دارم میخونم..... یا راضی هستم تا ببینم چطور میشه....

با قدرت بخون، من مطمئنم نتیجه خوبی میگیری دوست جونم