مامان۰آرشاد مدیر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 عنوان چنتا سوال | مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 17 پست این ترکیدن تاپیک دقیقا یعنی چطور میشه تاپیک؟چی میشه که یه نفر قطع دسترسی میشه؟چرا کسایی که تو تاپیک ترکیده بودن قطع دسترسی میشن؟ببخشیدا کنجکاوم دیگه برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم. 1397/05/11 | 10:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ننه_فولاد_زره عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 724 ببخشید شما میدونید سوالی که تو بخش کلینیک پرسیدیم رو که چجوری میشه حذف کرد نی نی یار گف به بخش فنی ... یا برو تو بخش کلینیک نی نی سایت من اونجا روی سوالتو بگیر ببین گزینه حذف میاد یانه چون یادمه یه بار پاک کردم واسه خودمه من قرار بود یه (بوس) کوچولو باشم, ولی بابام اصرار کرد 😊👼
ننه_فولاد_زره عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 724 قطع دسترسی یعنی اینکه باید یه کاربری دیگه بسازیم یا بعدا خودشون وصلت میکنن ن عزیزم باید کاربری دیگ بسازی من قرار بود یه (بوس) کوچولو باشم, ولی بابام اصرار کرد 😊👼
کیک_شکللات عضویت: 1395/06/28 تعداد پست: 1563 والا من یه بار سوال کردم فک کنم خودم حذفش کردم همین بغلش گزینه هارو نگاه کن میتونی حدف کنی مممون عزیزمنشد