2777
2789
عنوان

کاربری به اسم بهار 96 خواهشا بیاید

104 بازدید | 11 پست

سلام تو رو خدا زووود جواب بده.بهتون پیام خصوصی هم دادم.عزیزم شما گالاکتامید برای افزایش شیر خوردین بعد چند بار خوردن شیر اومد تو سینه و پر شیر شد تو رو خدا فک کن دقیق جوابمو بده شیرمو دیگه بش نمیدم داره کم و کمتر میشه اخه در کنار شیرخشک قبولش نمی کنه .من انتظار داشتم بعد دو وعده خوردن اثر کنه ولی نشد!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطره ها و بیشترشون رو استفاده کردم ولی تاثیر زیادی نداشته طوری که بشه فقط شیر خودمو بدم بچم هم دو شیری سر درگم میشه جدیده تا سه ماه خوب بود. دیگه داره شیر خشکی میشه 😢

عزیزم کپسول شیرافزا  از داروخانه بگیر گیاهیه

روزی سه تا بخور

مواد تشکیل دهنده اش همون شوید و...هست هم واسه افزایش. شیر خوبه هم واسه اینکه بچه نفخ نکنه 

خیییلی عالیه

من خودم تجربه کردم

انقد شیر میومد که لباسهام خیس میشد

ولی خب من مجبور شدم شیردهی رو قطع کنم چون بچم به لاکتوز شیر آلرژی داشت و همش اسهال میشد و وزن هم نمیگرفت و...

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

تاتی جون من روزی یه قوری دم کرده همین چیزا رو می خورم قطره و کپسول هم در کنارش تازه دکتر گفت این قد  افراط نکن هر چی که بگن برا شیر خوبه می خور ولی تاثیرشتاثیرش ندیدم سینه ام همش شله