آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره عزیزم من اینطوری بودم شاید گاهی تا دوسال نمیشدم ، دیگه از قبل ازدواج نا امید بودم برای بچه دار شدن حتی تو جلسه خواستگاری به شوهرم گفتم مشکل دارم احتمال داره نی نی دار نشیم ، قبل ازدواج دم نوش رازیانه زیاد خوردم گاهی پریود میشدم ولی بعد ازدواج احساس میکنم چون شوهرم منو خیلی خوب به ارگاسم میرسونه هرمون هام تنظیم شدن و مرتب البته ۳۵ روزه پریود میشدم ، بازم حامله نمیشدم تا اینکه فهمیدیم مشکل از شوهرمه و واریکوسل داره ، هیچی به کل نا امید شدیم ولی الان یهویی مثل معجزه حامله شدم بدون اقدام خاصی مثل IVF
میگن با تغذیه ی درست حل میشه لطفا اگه کسی تجربه داره راهنماییم کنه
بله میشه عزیز
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .