2777
2789
عنوان

کسی هست که تو بارداری...

210 بازدید | 16 پست

سلام

کسی هست که تو بارداری پریود میشده من این ماه پریودم نسبت به ماه های قبل کمتر بود الانم تموم شده ولی سینه هام ورم داره هنوز سنگینه و خیلی درد می کنه دست و پامم ورم داره انگشترم به دستم تنگ شده قبلا همه این اتفاقا قبل پری میوفتاد و روزی که پریود میشدم تموم میشد، امروز می خوام دارو هایی که دکتر برای باردار شدن بهم داده رو بخورم ولی نمیدونم چرا نگرانم میگم نکنه باردار باشم بخورم ضرر داشته باشه   🤔

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا آزمايش نميزاره بدي بي بي چك نميزاره بخري پس از كجا ميخواي بفهمي حامله اي؟ 

میگه تو که پریود شدی پس بارداری نیستی دیوونه ای الکی فقط پول میریزی تو جوب انقدر که بیبی چک خریدم خسته شده 

میگه تو که پریود شدی پس بارداری نیستی دیوونه ای الکی فقط پول میریزی تو جوب انقدر که بیبی چک خریدم خس ...

خب بابا چرا بهش ميگي؟ به شوهرت همه چيزو نگو . هروقت مثبت شد برو بزار جلوش بزار از ذوق كف كنه

خب بابا چرا بهش ميگي؟ به شوهرت همه چيزو نگو . هروقت مثبت شد برو بزار جلوش بزار از ذوق كف كنه

ی بار سقط کردم خیلی خورده تو ذوقش منم بعد سقطم به خاطر درد زیادی که تحمل کردم افسردگی گرفتم هر روز گریه می کنم اونم میفهمه میگه از هر چی بچس متنفرم .بعد سقطمم بدبختی مثبت نمیشه که نمیشه