2777
2789
عنوان

آیا گذشته همسرمون مربوط به ما میشه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 42 پست

تا اندازه ای که ایدز و هپاتیتی در کار نباشه نه 

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
وا مگه ضرر داره کسی که به گذشته همسرش سرک نکشه زن زندگی نیست😀

سرکو باید قبل از ازدواج کشید 

الان که فایده ای نداره

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ههههه من همش سوال میکنم و میگم بگو قهر نمیکنم اخرشم قهر میکنم روز بعد که میپرسم میکه حوصله قهرکردنت و ندارم بسه باز قسمش میدم و مجبور میشه میگه یه گونی برنج دوسدختر داشته

یه لحظه به این فکر کن که توی گذشتش کلی زن و دختر و خیلی کارا و چیزا داشته اگه تونستی هضمش کنی و باهاش کنار بیای برو تجسس کن.من کنار میام و تجسسم کردم ولی دیدم هربار تجسس میکنم یه چی کشف میکنم دیگه بیخیال شدم.مهم الانه که با منه و جز من به کسی نگاهم نمیکنه.

عشق چشم قهوه ایِ من الهی همیشه سایه ی قشنگت روی سرم باشه.        لطفا برای خوشبختیمون داشتن نی نی های سالم برامون دعا کنید 
به تو میگن زن زندگی آفرین🤗

اتفاقی شد وگرنه نمیخواستم انقد زود باشه البته هفت سال دوست بودیم بعد ازدواج کردیم ولی خب دبیرستانی بود دگ 😄شب امتحاناش دلداری میدادمش  یادش بخیر

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

بستگی داره منظورت از گذشته چی باشه.مثلا اگه جرم و جنایت کرده باشه بله.ازدواج کرده باشه بله.اما اگه منظورت دوستیو ایناست اصلا نباید وارد شد.فقط پیش از بله دادن باید تحقیق کرد و توی دوران نامزدی آشنا شد در حدی که بتونی بفهمی عذرمیخوام لاشی بازی در میاورده یا رفاقت میکرده.بعد تصمیم بگیری.همین

نه نمیشه  من میدونم دوس دختر داشت هروقت دعوامون میشه یا بحث پیش میاد میگم الان با اون بود خوشح ...

منم خبر دارم شوهرم قبلا دوس دختر داشته 

اما چیزی که آزارم میده 

هیچ دوس پسری نداشتم که دلمو خوش کنم 😔

خدایا شکرت......  

گذشته زندگیش مربوط به خودش بوده دونستنشم واقعا هیچ فایده ای نداره !! ، مهم اینه تا وفتی با شماست درست زندگی کنه 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم ....