2777
2789
عنوان

بجه ها ببینین این خوبه +عکس

490 بازدید | 33 پست

سلام من بازم برادخترم لباس دوختم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگه فقط تور میدادی پایینش 

همین الان دوختم هیچی هم ندارم سارافون بازم میخوام بدوزم اونارو  تور میدم مرسی عزیزم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
همین الان دوختم هیچی هم ندارم سارافون بازم میخوام بدوزم اونارو  تور میدم مرسی عزیزم

بازم شرمنده ناراحت شدی اگه

خدایا شفام بده ...حق من این نیست...تو رو به امام رضا قسم شفا بده
بازم شرمنده ناراحت شدی اگه

نه عزیزم براچی ناراحت شم،مرسی که نظر دادی😘😘سارافون بعدی و حتنا تور میدم

افرین مبارک دخترت باشه  یقه اش گشاد نیست؟ کلاًامیدوارم شدم که خودم خیاطی یاد بگیرم

فدات ،نمیدونم گشاد یاتنگ چون الان دوختم ودخترم خوابه من که خیاطی بلد نیستم الکی میدوزم

وای خدا چه نازه عالی دوختی با اینکه خیاط نیستی😍 انشالله که همیشه زندگیتون پر از شادی و خوشبختی با ...

همچنین عزیزم ممتونم ازت