2777
2789
عنوان

خرید اولین خونه بدون آسانسور

3872 بازدید | 55 پست

سلام من چندتا تاپیک زدم برا مشورت خریدخونه کلاخیلی وقته گشتیم تصمیمای زیادی گرفتیم بازپشیمون شدیم تاپیکامم هست خلاصه از خرید مسکن مهرم پشیمون شدیمو.... الان بیعانه یه خونه رو دادیم خیلی خوبو شیکو دلبازه جاشم خوبه امافقط طبقه سومه بدون آسانسور.البت با پارکینگ 4حساب میشه شوهرم میگ بلاخره باید از یه جا شروکرد بااین مبلغ ما همین حدودا میشه خرید البته میتونستم با آسانسور اماتعداد واحدای زیادم بخریم مثلا20واحدی یا16واحدی اما گفتیم این یکی2واحدیه کلا 6واحده سروصدا کمه و....اما هرچی رفتم توسایت سرچ کردم همه ترسونده بودن از پله ک سخته و... دچارتردید شدم نمیدونم چکارکنم. بنظرتون فردا دیگ معامله رو تموم کنیم. توروخدا مث همیشه کمکم کنید 

خدایادلم سخت معجزه میخوااااد  

میترسم پشیمون شم. اماخواهرم میگه صابخونه میشی راحت میشی اگه نخری پولت بی ارزش میشه.اما میگم نکنه برم پشیمون شم بگم کاش همون مستاجره طبقه اول میموندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما امشب یه دعوای مفصل سر همین پله ها کردیم

برید یه جای کوچیکتر ولی با اسانسور 

هیچ کس نمیتونه بیاد خونتون 

خودتون زانو درد میگیرید 

خیلی سخته 

برا ما ک شده معضل

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

زمین ش چند متره؟

چند سال ساخته؟

اگه مقدار زمین ش زیاده قدر السهم تون زیاد میشه و چون تعداد واحد کمه میشه بعدا بساز بفروش براتون بکوبه بسازه و تقسیم کنید

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
پله افتضاح  ه هميشه كه دست خالي نيست خريد داري با بچه اي با كالسكه كرير بعدا هم خيلي بد م ...

اخه چندتا واحدطبقه سوم بهمون معرفی کرد درعرض 1هفته بفروش رفتن

میترسم پشیمون شم. اماخواهرم میگه صابخونه میشی راحت میشی اگه نخری پولت بی ارزش میشه.اما میگم نکنه برم ...

چندتا پله اس؟؟؟؟تا بیست تا باشه خوبه بیشترنه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
ما امشب یه دعوای مفصل سر همین پله ها کردیم برید یه جای کوچیکتر ولی با اسانسور  هیچ کس نمیتونه ...

اره همه گفتن ک نمیان .خیلی بهمم برخورده

وای پله آرتروز میاره واسه فروشش هم به مشکل میخورید

اره منم براهمین میترسم اماشوهرم میگ ن کم لوس باش کم سوسول باش بس کن و....

برید همون ۱۶ واحدی با اسانسور بگیرید سز صدا فقط طبقات پایینه و خونه اسانسور دار دیگه سر صدای بالا پایین رفتن پله ها رو نداره قول میدم این خونه ای ک گرفتید سر صداش بیشتر از اون ۱۶ واحدیه 

😘واسم صلوات بفرستید😘