2777
2789
عنوان

رفع موهای زائد

264 بازدید | 29 پست

سلام دوستای خوبم شماهابرای رفع موهای زائد وکم شدنشون چ راه کارایی پیشنهادمیکنید؟؟

و اینکه برای روشن شدن زیربغل چ راه کارایی دارید؟؟

لطفا صلوات بفرستیدبرای اینکه شوهرم ی کارخوب گیرش بیاد😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استفاده از موم سرد خیلی ب کم پشت و ضعیف شدن ریشه موهای زائد کمک میکنه ولی خب درد داره و اینکه استفاده مکرر پوست رو شل میکنه 

بهترین راه ک ثابت شده هم هس لیزره

نوره هم خیلی خوبه هم پوست رو روشن میکنه هم دیر رشد میکنن موهای زائد

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی. مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب راحت، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات یه وقت ناراحت باشه.خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک بهم بخشیدی ...
استفاده از موم سرد خیلی ب کم پشت و ضعیف شدن ریشه موهای زائد کمک میکنه ولی خب درد داره و اینکه استفاد ...

آره نوره هم خوبه ولی بازم ازمن زود درمیاد😐

ببخشید برگشت نداره؟

باید دوره اشو کامل برید دیگه کامل که بشه دیگه برنمیگرده من خیلی ساله لیزر کردم قبل از بارداریم در حد کرک کم رنگ کم رنگ بود که شاااید سالی دوبار اپیلاسیون میکردم بعد از بارداریم همونم از بین رفت 

من تقریبا ۱۵ .۱۶ سال پیش لیزر کردم 

چرا واسه من خیلی کم شده.اپیلاسیون ها نه اپیلیدی .فقط موهای روشکمم کم نشده لامصب

باخشاب انجام میدم..رونه پام کم شده.ساقه پامم ی مدت کم شد.مارکه خشابو ک عوض کردم همشون برگشت