2777
2789

سلام دوستان من ۸۵ روزه زایمان کردم. ولی هر ده روز خونریزی میکنم اینبار حتی ده روز نشده روز هفتم بازم پریود شدم. رفتم دکتر قرص مفنامیک اسید داد هر۸ساعت خوردم ولی باز قطع نمیشم. کسی تاحالا این مدلی شده؟ برا قطع پریودم چیکارکنم؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره شنبه دوباره نوبت دارم سونوی واژینال ببینم دفع شده یانه سزارین بودی

آره سزارین بودم. به دکترم گفتم پریودم تمون نمیشه تعجب کرد گفت مگه شیر نمیدی. گفتم میدم گفت اگه مفنامیک بخوری تموم میشه. شما کلا قطع نمیشدی یا اینکه با فاصله پریود میشدی؟

آره سزارین بودم. به دکترم گفتم پریودم تمون نمیشه تعجب کرد گفت مگه شیر نمیدی. گفتم میدم گفت اگه مفنام ...

من ده روز اول خونریزی داشتم بعدش لکه بینی مداوم هر روز بود الان دو روزه قطع شده دارو میخورم 

آره سزارین بودم. به دکترم گفتم پریودم تمون نمیشه تعجب کرد گفت مگه شیر نمیدی. گفتم میدم گفت اگه مفنام ...

من اول۱۱ ساعت  درد طبیعی کشیدم تو بیمارستان دولتی ۵۰ بار معاینم کردن همه دانشجو بودن فکرکنم واسه این خوب نمیشم