2777
2789

بله  من رفتم و واقعا كمك كرد از همه لحاظ

داروهارو مناسب با مشكلاتت ميدن

مثلا من بچه شير خوار داشتم بي خوابم بودم يعني اصلا نميخوابيدم  

ولي با قرص خيلي خيلي كمكم كردن 

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

بهاره ی بهاری ببین منم جای دوستت یا داداشت میگم این حرفارو ، نکن اینکارو خواهشا من مصرف کردم جوابگو نبود 

من غرق مشکلات و افسردگی های شدید سن بلوغ بودم و یه دوره بحرانی میگذروندم که تحت فشار  نادانسته خانواده بودم ، اقدام به خودکشی کردم فرار از خونه داشتم تا اینکه با هیچکس کنار نیومدم و خودخوری کردم و داغونتر شدم، وارد یه رابطه ناخواسته عاطفی شدم و ضربه هم دیدم و سیگاری شدم و رابطه رو گذاشتم کنار ، ولی در کنار اینا نمازمو میخوندم، رفتم پیش بهترین روانپزشک تهران گفت فلان مشکل و فلان مشکلو داری ولی چون فهمید وضع مالیم خوب نیست نودهزارتومنم گرفت گفت هیچیت نیست برو

رفتم سربازی اونجا رفتم پیش روانپزشک یکسری قرص داد مثلا کلوردیازپوکساید که برای آرامش اعصاب بود ولی دکتره اشتباه کرده بود چون این قرص روی ادما تاثیر متفاوت میزاره و منو عصبی تر میکرد طوری که یه گروهانو زده بودم فرداش ریختمشون تو سطل اشغال، یه  قرص دیگه ام داد پروپرانولول برای اضطراب و تپش قلب داد (هیچکدوم اینارو بدون تجویز پزشک مصرف نکن چون بدترت میکنه )

خلاصه سرتو درد نیارم از زندگیم بریدم یکروز خنک بهاری پادگان وقتی اومدن تو میدون دیدن بلهههه من دارم ورزش میکنم و میدوم من تصمیم گرفتم ادم دیروزی نباشم و پسر خوبی بشم مثبت و با کلاس و ورزشکار الانم قرص، هر روز ورزش سنگین و سخت هر روز وزنه زنی هر روز دویدن زمانی که بقیه خواب بودم ، من معتقدم تا کسی ادمو کمک نکنه نمیتونه از تو مشکلات روانی بیرون بیاد حتما پیش مشاور برو 

ولی سعی کن تصمیم بگیر و خودت تغییر کن بهترین رواندرمانگران و قرص ها اگه خودت تصمیم به تغییر نکیری نمیتونن کاری کنن

افسردگی یه بیماری نیست یه انتخابه

بهت قول میدم تو هر روز ورش کن سختکوشانه و عرق بریز دیگه جایی تو مغزت برای بیماری روانی نیست دیگه اون ادم قبل ورزش نیستی تو منحصر بفردی کافیه باور کنی همینی که هستی ....

امیدوارم حرفام بدردت بخوره ، یا حق