2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته پس خدا کجاست

13043 بازدید | 45 پست

دارم گریه میکنم و مینویسم تا حالاشده ازکسی ک تمام امیدتون بود نا امید بشید من امشب همین حالو دارم حس میکنم تو دنیا تنهام هیچکسو ندارم حتی خدارو هم حس نمیکنم

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

منم تا چند دقيقه پيش از به نفر خيلي ناراحت بودم 

انقد گريه كردم فقط به خاطر نينيم ادامه ندادم

به خودش پيام دادمو گفتم از توهيني كه به خانواده م كردي شديدا ناراحتم

توضيح داد كه منظوري نداشته الان يكم ارومترم ولي بازم دلم گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد پریودی دارم، فک میکردم این ماه دیگه حاملم😭😭 تازه هنور یه هفته مونده به پری، میخوام انقد گریه ک ...

عزيزم انشالله خدا نظر ميكنه مطمئن باش زودي باردار ميشي

راستي درد پريودي زودتر از موعد نشونه خوبيه ها

من تو بارداري قبليم از ده روز پيش از موعد پري درد پريودي اومد درحالي كه هر بار سه روز مونده ميومد

عزيزم انشالله خدا نظر ميكنه مطمئن باش زودي باردار ميشي راستي درد پريودي زودتر از موعد نشونه خوبيه ه ...

نمیدونم والا، ان شاالله ان شاالله ان شاالله همینطور که میگی باشه و حامله باشم، خداااااایااااااا لطفاااااا

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
کاش میتونستم اونی که تمام امیدم به زندگیمه رو بزارمش کنار منم مثه تو داغونم استارتر

منم همینطور خیلی دلم گرفته

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

به ادما امید نبند ته تهش میشی ی افسرده!امیدت به تلاشت و خدا باشه

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

توخداروداری فقط خداست ک میمونه کافیه چشماتو ببندی و خودتو توبغلش حس کنی اروم میشی...

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...