2777
2789
عنوان

وام ازدواج👰👰👰

1035 بازدید | 56 پست

خانوما کیا امسال وام ازدواج گرفتن؟؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
خواهر من براچی؟

عزیزم من امروز تعیین شعبه شدم میخواستم بدونم فردا مدارکمو ببرم.چقد طول میکشه تا وامو بدن؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
من

خانومی میشه بگید بعد از تعیین شعبه چ مراحلی باید طی شه تا وامو بدن ؟و چقد زمان لازم داره؟

من یه هفته ده روز گرفتم

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
عزیزم من امروز تعیین شعبه شدم میخواستم بدونم فردا مدارکمو ببرم.چقد طول میکشه تا وامو بدن؟

باید ضامن پیدا کنی سه تا گلم تا کاراتو کنی و ضامن یه دوهفته ای طول میکشه

الهی گاهی نگاهی😊☺
چقد طول کشید تعیین شعبه کنن؟

ده روز

باید ضامن پیدا کنی سه تا گلم تا کاراتو کنی و ضامن یه دوهفته ای طول میکشه

ضامنم امادس

من یه هفته ده روز گرفتم

بعد از تعیین شعبه ی هفته؟