2777
2789
عنوان

میخام جدا بشم از همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2471 بازدید | 24 پست

فقط میتونم بگم ما چون تو فامیل نزدیک تحربه ی مشابه شما رو داشتیم . الان پونزده ساله دارن زندکی میکنن ، اقا هنوز که هنوزه درست نشده .

این جور ادما واقعا مریضن . 

اینو بدون با مرد شکاک نمیشه زندگی کرد

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای فرار از مادرت خودتو اسیر شوهرت نکن از چاله ببند نشو بیوفت تو چاه ببین ممکنه الان طلاق بگیری دو ماه  نشد ۲ سال دیگه یه خاستگار خوب واست بیاد دوباره ازدواج کنی ولی با زندگی اون کور سو امیدتم نا امید میشه این مردی ک گفتی راه پیشرفتتو میبنده ک هیچ قول میدم تو خونه زندانیت میکنه

😘واسم صلوات بفرستید😘

شوهر من اینجوری بود بعدا فهمیدم شیشه میکشید

یبار خودش بهم گفت به دل نگیر که شکاکم شیشه که میکشم حس میکنم خیانت میکنی بهم😑😑فک کردم شوخی میکنه 

ولی بعدا فهمیدم میکشه

ول کن بابا جداشو سریع

مجبوری مادرتو که عین مادرمه تحمل کنی تا مورد بهتر بیاد خواستگاریت.باز خداروشکر عقدی

من دوسال زندگی کردم بااین موجود

شوهر من اینجوری بود بعدا فهمیدم شیشه میکشید یبار خودش بهم گفت به دل نگیر که شکاکم شیشه که میکشم ...

جدا بشم بعد بسازم ب مادری ک دیگه نمیدونم چ برخوردی باهام داره از کدومشون فرار کنم

عزیزدلم من جلسات مشاوره که میرفتم چند نفر بودن که شوهراشون شکاک بود میخواستن جدا شن بعد مشاوره گفت واسه شکاک بودن قرص هست درمان میشن.اگه میتونی حتما پیش روانپزشک ببرش ان شاالله که مشکلت حل شه.حتما از مشاوره راهنمایی بگیر

شاغلی

نه درس میخوندم ی ترم دیگ تموم میکردم حسابداری ترم چهار بودم ولی خب زن این آقا شدم پامو برید از دانشگاه قبلش موافقت کرد گف برو ب محض عقد کردیم گف نمیخام بری دیگ