2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و برای این پسر و عروسش چقد احترام قائله و از ازدواجشون خوشحاله و برای این عروس برای اولین بار بعد از چند عروس گل خریده بودن تو خواستگاری با یه روسری خوشگل که دنبال انگشترم بودن که به خاطر گرونیش نخریده بودن شوهره منم دلش گرفت وناهار رو بالا نیومد وگفتش که البته به من ،چرا اینقد تفاوت میذارن و  چقد رق گذاری که تو عروسیه ما یه قرونم خرج نکردن و برا این عروسشون از الان اینقد خرج میکنن و اینم بگم که من خودم از این خانواده کمتر نبودم که اینقد منو دست کم میگرفتن حتی جاریای قبلیم رو چون مارو پسراشون انتخاب کرده بودن ولی این دختره رو خودش 

سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید شوهر من بعد از خودش چند تا داداش دیگه هم داره که شوهر من کوچیکتر ...

ننه شوهر عفریته منم هیچی برام نخریدند هر چی کرد شوهرم کرد حالا با قرض و قوله و حقوق خودش

حالا عنتر خانم تو اون وضعیت خریدای خونشم مینداخت گردن شوهرم که گوشت نداریم کره نداریم  میوه بخرو.... اعصابم خراب میشه وقتی یادش میفتم😡😡😡😡

😎😎
۱۶ سااال اختلاف سن این دهه ۸۰ چه عجله ای دارن واس ازدواج چ خبره کمبود شوهره ک اینا هول کردن؟

پدوفیلی که میگن همینان دگ...دهه شصتیا انقدر منتظر موندن تا با دهه هشتادیا ازدواج کنن😀🤣😂😂😂

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
و برای این پسر و عروسش چقد احترام قائله و از ازدواجشون خوشحاله و برای این عروس برای اولین بار بعد از ...

خب خداروشکر شوهرت حداقل طرفته بی تفاوت نیس،وخداروخیلی خیلی شکر که طلاهم گرون شده چیز خاصیم نمیتونن بخرن     وازهمه مهمتر توی این گرونی زیادم نمیتونن بریزوبپاش کنن کلن شادباش

استارتر منو شماچقد شبیه همیم

من تویه خونم بامادرشوهرم

دیونه شدم ازدستش میگه خونه بابات نرو خونه خواهرت نرو سرت توگوشی نباشه حتی بقران با فیلم دیدنمم کار داره

الانم میخایم مستقل شیم ایشون باید توهمه چی دخالت کنه واسه وسیله خونمم مادرش باید انتخاب کنه میگه خونه هم اینجا بگیرید پیش خودمون باشید خیییییییلی دخالت میکنه