2777
2789

کلا سریالای ایرانی اکثرشون بزرگ نمایی و غلو دارن. چ توی نقش مثبت و چ توی نقش منفی

این سریالم همینطوره. ی مشت خصوصیات مثبت و انسان گرایانه جمع شدن توی خانواده حامد ک آدم فک میکنه بیشتر داره ی افسانه رو نگا میکنه تا ی بُعد از زندگی اجتماعی رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه واسه همین میگم مگه میشه کسی پسر عزیز درودونشو از دست بده و بعد بازم رفتارش مثه قبل باشه پد ...

نه فقط تیکه ی فراراز گناه و دانشگاش واقعیه

بقیش نه

قبول دادم بابائه خیلی خیلی خوبه، 

بد نیست ولی فکر کنم یکم اغراق آمیز وتخیلیه

یکم‌ اغراق نه خیلی....خدایی حامد انگار استغفرالله پیغمبره...دختره ام زیادی جلف و لوسه نچسب....خانواده حامد تو فیلم تکه چون تو واقعیت محض نداریم همچین خانواده ای

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
کلا سریالای ایرانی اکثرشون بزرگ نمایی و غلو دارن. چ توی نقش مثبت و چ توی نقش منفی این سریالم همینطو ...

دقیقا

روز خاستگاری من دیدم دختره هی میپرید وسط حرف میزد لعیا زنگنه هم میگف چه قدر ساده و پاکه 

حالا اگه مادرشوهر من بود با زبونش نصفم میکرد 

تازه منم جان سرم با خانواده مذهبی ازدواج کردم 

حامد عنقا اسم نویسنده سریاله ماجرای دانشگاه فیلمی ک نوشته داستان واقعی زندگی خودشه

نه منظور من حامده اخه یه مصاحبه با بازیگر نقش حامد داشتن که گفته بود از کجا معلوم شاید حامد زنده موند. 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️