2777
2789

امروز خونه مادرشوهرم بودم از صبح .. شوهرم از سرکار اومد لباساش خاکی و کثیف بود ....خواهر شوهرم پرید بهش ک لباسات چرا انقدر کثیفه؟اینجوری میری سر کار؟به این کثیفی؟شوهرم گفت خب بیرون بودم سرکار بودم تمیز ک نمیمونه در اومد به شوهرم گفت مامان هیچوقت نمیذاشت تو این قدر کثیف بگردی شوهرمم گفت برو بابا لباسای کارمه😑😑😑😑منم سرمو کردم تو گوشیم بعد ک شوهرم رفت سر کار باهاش اومدم قرار بود تا شب اونجا باشم پا شدم اومدم چقدر بی زبونم ک عرضه جواب دادن ندارم به شوهرمم گفتم چرا اینجور میای ک بندازن گردن من و تیکه هاش بمونه واسم...گفتش کسی چیزی نگفت گفتم نگفت؟گفت یه چیزی گفت ولش کن😞اعصابم داغونه اخه به من چه😒😔

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خوب

همسرتون جواب دادن دیگه !

چرا خودخوری می کنی ؟!

شما هم ک

اعتراض و دلخوری تونو  با  نموندن تون  نشون دادید !!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

به نظرم باید همون لحظه شوهرت قاطعانه برخوردمیکرد و میگفت اینجوری که میگین خانومم ناراحت میشه و لباس کار اسمش روشه نبایدانتظار تمیز بودن ازش داشت... 

خدا گریه ی مسافرو ندید/دل نَبست به هیچ کس و دل نبرید/آدما برای دوری از دیار .../جادّه رو برای غربت آفرید/جاّده اسم منو فریاد می زنه /می گه امروز ،روز دل بریدنه/کوله باری که پُر از خاطره هاست/روی شونه های لرزون منه                                           ((ایمان کسی واقعی باشه ، خدا بینشون عشق بوجود می یاره که با آرامش و تعهد تضمین میشه !!!))