2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا من 2000 شدم رفتم پرستاری

راضی هستین؟همدانشگاهیاتون با همین حدود رتبه بودن؟

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

با ۵۰۰۰ شااایدددد فیزیوتراپی بیاری.

شاید دامپزشکی هم بیاری.

البته پرستاری. مامایی. اتاق عمل .هوشبری و... ک قطعا میاری ب امید خدا

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

با ۵۰۰۰ پرستاری ،هوشبری،اتاق عمل

با ۸۰۰۰ فکر نکنم اینارو ‌تهران بیاری ولی شهرای دیگه‌میشه

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
با ۵۰۰۰ شااایدددد فیزیوتراپی بیاری. شاید دامپزشکی هم بیاری. البته پرستاری. مامایی. اتاق عمل .هوشبر ...

فیزیو فک نکنم فیزیو تا سه هزار به زور میشه .

به نظرت بین پیراپزشکیا کدوم بهتره خانوم پرستار؟

با ۵۰۰۰ شااایدددد فیزیوتراپی بیاری. شاید دامپزشکی هم بیاری. البته پرستاری. مامایی. اتاق عمل .هوشبر ...

نه فیزیو نمیشه.من یکیو میشناسم با ۲۰۰۰ پارسال فیزیو نیاورد امسال که ظرفیتارم کاهش دادن!

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
فیزیو فک نکنم فیزیو تا سه هزار به زور میشه . به نظرت بین پیراپزشکیا کدوم بهتره خانوم پرستار؟

فیزیوتراپی تغذیه پرستاری. اینا خوبن. بینایی سنجی و شنوایی سنجیم خوبه اما من زیاد نمی‌پسندم باز بینایی سنجی بهتره 

یعنی با 5000 پرستاری تهران میشه بنظرت؟

دانشگاه تهران فک نکنم ولی شهید بهشتی، ایران یا شاهد مییشه