2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاین

68 بازدید | 11 پست

حس میکنم درد زایمانم شروع شده ..حدود هر نیم ساعت یه درد خفیفی تو دلم میپیچه و بعد چند دیقه اروم میشه کمرمم یکم درد میکنه .

واقعا درد زایمانه؟؟؟

ولی دردش خیلی کمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای الان زوده برم بیمارستان ....شما میدونین چقدر طول میکشه تا دردا هر ده دیقه بشه؟؟؟

عزیزم من تا حالا زایمان نکردم ولی تو خاطرات زایمان که یه تاپیک بود خوندم که اوایلش درد کمه و میره و میاد امیدوارم یه زایمان راحت داشته باشی و بچت سلامت به دنیا بیاد و خدا بهترین هارو برات رقم بزنه عزیزدلم

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
عزیزم من تا حالا زایمان نکردم ولی تو خاطرات زایمان که یه تاپیک بود خوندم که اوایلش درد کمه و میره و ...

ولی هیچی نمیدونم و تجربه اصلا ندارم 

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 

آخی عزیزم ایشالا یکی دو روز و اگه خوش زا باشی زودتر وقتشه ایشالا به خوبیو خوشی گلم

میشه منو دعا کنی خیلی محتاج دعام بخدا 🌺

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
خوشبحالت

عزیزم صبح رفتم بیمارستان گفت دردای زایمان هست اما خفیفه و زوده که بستریت کنیم بهتره بری خونه وقتی غیر قابل تحمل شد بیای .دکترمم برام شنبه نوبت زده .ولی دهانه رحمم فقط یک سانت باز شده 😞

عزیزم صبح رفتم بیمارستان گفت دردای زایمان هست اما خفیفه و زوده که بستریت کنیم بهتره بری خونه وقتی غی ...

منم یه سانت بودم هفته 37،کاری کردی دردات شرو بشه ؟من روغن کرچک دارم میخام امتحان کنم