الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مقداری ک میخوای بشور گوجه هویج پیاز نگینی کن گوشت مرغ هم بریز داخلش؛ یکم برنج ایرانی هم بریز عطر بگیره نیم ساعت ب آخر سبزی سوپ و رشته فرنگی و ادویه و یکم رب بزن بزار جا بیفته
جو رو یک الی دو ساعت بپز بعد همشم بزن بعد توی یه قابلمه دیگه مرغ و پیاز و هویج و سیب زمینی و سرخ میکنی میتونی گوجه فرنگی رنده شده ام بریزی اگه میخوای قرمز شه بعد جو رو بهش اضافه میکنی بعد بهش به اندازه کافی ابم اضافه میکنی بعد اگه خواستی اخر سر بعد از یه ساعت پخت بهش شیر یا خامه اضافه کن
من به این صورت درست میکنم که ا ول جو رو خیس میکنم بعد (اگه میخوای زودتر بپزه یه کم جوتو اسیاب کن)میریزم توی زودپز با روعن و زرچوبه زیرشو کم کن چون یه کم خطریه بعد یک ساعت بعد درشو باز میکنم هویج خرد شده وعدس و پیاز خرد شده و سبزی سوپ و مرع رو اصافه میکنم درشو میبندم میزارم یک ساعت دیگه میپزه درشو باز میکنم نمک و فلفل بعد میکشم میارم خیلی هم همه دوست دارن سوپامو راستی خیلی خوب کاری میکنی جو پرک استفاده نمیکنی چون ابشو قبلن گرفتن خاصیت نداره