2777
2789

بنام خدا از مغازه بخر بریز تو چهار تا لیوان اب بزار بجوشه نوش جان کن اگه شوهرت فحشمون نمیده البته

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جو رو بزار کامل بپزه خوب خوب زمان زیاد میبره 

بعد تو یه ظرف دیگه یه پیاز داغ بکن یکم ربم بزن سبزیتم یه کوچولو سرخ کن بعد جو رو بریز و اب مرغتم بریز داخل جوها .اخرم ورمیشل بریز تمام

مقداری ک میخوای بشور گوجه هویج پیاز نگینی کن گوشت مرغ هم بریز داخلش؛ یکم برنج ایرانی هم بریز عطر بگیره نیم ساعت ب آخر سبزی سوپ و رشته فرنگی و ادویه و یکم رب بزن بزار جا بیفته 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

جو رو یک الی دو ساعت بپز بعد همشم بزن بعد توی یه قابلمه دیگه مرغ و پیاز و هویج و سیب زمینی و سرخ میکنی میتونی گوجه فرنگی رنده شده ام بریزی اگه میخوای قرمز شه بعد جو رو بهش اضافه میکنی بعد بهش به اندازه کافی ابم اضافه میکنی بعد اگه خواستی اخر سر بعد از یه ساعت پخت بهش شیر یا خامه اضافه کن

من به این صورت درست میکنم که ا ول جو رو خیس میکنم بعد (اگه میخوای زودتر بپزه یه کم جوتو اسیاب کن)میریزم توی زودپز با روعن و زرچوبه زیرشو کم کن چون یه کم خطریه بعد یک ساعت بعد درشو باز میکنم هویج خرد شده وعدس و پیاز خرد شده و سبزی سوپ و مرع رو اصافه میکنم درشو میبندم میزارم یک ساعت دیگه میپزه درشو باز میکنم نمک و فلفل بعد میکشم میارم خیلی هم همه دوست دارن سوپامو راستی خیلی خوب کاری میکنی جو پرک استفاده نمیکنی چون ابشو قبلن گرفتن خاصیت نداره