2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا۴سال داریم ولی ماهی یکی دوبارفوقش اونم بازوروفقط برحسب وظیفه ک بخواددهن منوببنده .من احساسی وگ ...

عزیزم سلام، یه پیشنهاد دارم برات کمی توی گذشتش جستجو کن ، اینجور مواقع معمولا گذشته ای بوده که ادامه داره البته ممکنه، اگر اینجور باشه ازش آتو بگیر و به چشمش بیار ، ضمنا بی تفاوتی متقابل هم خیلی راهکار خوبیه، همش نیاز از سمت شما ایشون رو عادت داده به ناز نکشیدن پس شما بی تفاوتی رو امتحان کنید، ضمنا شاید شاید ایشون از جای دیگه خودشونو تامین میکنن چیزی که امروزه فراوونه یعنی دیگه آقایون حق خودشون میدونن در کمال بی رحمی. حتی یه فیلم چند دقیقه ای هم کارشونو راه میاندازه . پس این ما زنهاییم که باید خودمونو قوی کنیم و خوشبختیمونو در یک جسم بی روح جستجو نکنیم ، ببخشید اینو میگم ولی اونها برده ی یک تکه گوشتن ، خودمونو برده ی این موجودات نکنیم، بی تفاوت باش و بی نیاز و خدا و خدا و خدا رو صدا بزن ، موفق باشی عزیز دلم تو لیاقت عشق رو داری ، عشق رو از آفریننده ی عشق بخواه 

،مرد کیه؟؟

حتی جاشو از من جدا کرده

سخت نگیر عزیزم.سعی کن زیادبرات مهم نباشه.شوهرمنم ازوقتی پسرم بدنیا اومد تو هال میخابه چون شش صب باید بره سرکار پسرمم هم دیر میخابه هم شبا خیلی بیدارمیشه تو خواب.عیبی نداره ک

وزن اولیه 64800 -هدف اول 66 😄 هدف دوم 68 😘