2777
2789

قربونت برم‌الهیییییییی انشالله خدا خانوادمون و برای هم حفظ کنه الهی آمین  ٬البته اون تو اتاقه هااااا خودم و اونجا تصور کردم ٬پیشش گوشی دستم نمیگیرم احساس میکنم ناراحت میشه 

خوشبختی یعنی :صبح که چشاتو وا میکنی ببینی عزیزات صحیح و سالم کنارتن و تو یه روز دیگه وقت داری بهشون عشق بورزی وخوشحالشون کنی...     خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم‌الهیییییییی انشالله خدا خانوادمون و برای هم حفظ کنه الهی آمین   ٬البته اون ...

خدا نگهتون داره..خانوادتون پایدار باشه..گفته بودم باید نگاه به صورت شوهرتون بندازیناااا..اگه نگاه نکردی قبول نیساااااا باید بری نگاش کنی بیای بعد حرف دلتو بگی😒😒😒

خدا نگهتون داره..خانوادتون پایدار باشه..گفته بودم باید نگاه به صورت شوهرتون بندازیناااا..اگه نگاه نک ...

قربونا برم انشالله برای همه خوشبختی و عاقبت بخیری باشه٬ولی اگه در اتاق و باز کنم بیدار میشه یه چیزی میگه جوابم دیگه انقدر لطیف نمیشه

خوشبختی یعنی :صبح که چشاتو وا میکنی ببینی عزیزات صحیح و سالم کنارتن و تو یه روز دیگه وقت داری بهشون عشق بورزی وخوشحالشون کنی...     خدایا شکرت
بیچاره شوهره😒فک کنم اگه یه ذره خراب بزد یه کتکی هم میخورد😂

نه اگه خرابم میکرد بازم ذوق میکردم 😍😍😍 چون آقاییم لاک زده واسم   

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
من پیشش نیستم ولی چندساعت پیش بود واقعااااا دلتنگشم واقعا 

منم تا چند ساعت پیش کنارم بود بعد رف 

خوابم نمیبره از دلتنگی

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎