2777
2789
عنوان

ایفون دارا لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشيت درد نداره مدلش همينه نميشه از ي اپ ديگه بياري ويديو بسازي اپل قانون كپي رايتش خيلي محكمه، اگر ...

نه من نميخوام ويديو بسازم من نميتونم ازاپ استار چيزي دانلود كنم اپل ايدي رو تاييد نميكنه عكس فرستادم

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
نه من نميخوام ويديو بسازم من نميتونم ازاپ استار چيزي دانلود كنم اپل ايدي رو تاييد نميكنه عكس فرستادم

اپ استور، فيلتر بشكن زدي؟ ايديتو روي چنتا دستگاه فعال كردي؟ مطمئني ايميل يا پسوردتو عوض نكردي؟ 

اره عزیزم حتما

بهترين راه اينه من از گوشي شوهرم كه سامسونگه اهنگ دانلود ميكنم تو تل گرام ميفرستم براي خودم بعد ذخيره ميكنم تو برنامه vivavideoاز اون برنامه كليپ درست ميكنم اهنگ ميزارم يا تو اينستا لأبو ميزارم با اهنگ

بهترين راه اينه من از گوشي شوهرم كه سامسونگه اهنگ دانلود ميكنم تو تل گرام ميفرستم براي خودم بعد ذخير ...

عزیزم همینو یادم بده برنامشو‌از اپ استور دانلود کردم بلد نیستم کلیپ بسازم

من زشت کی ام 😀😂