میشه بدون کلاس یاد گرفت؟ میخوام رنگشو بخرم دوازده رنگش با شش تا خمیر دورگیر هفتاد تومن قیمتش درسته؟
بعد یه توضیح بهم میدین؟
تفاوت رنگها و اینا
نکته خاصی اگه داره بگید بهم ممنونم 😘
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
خمیر دورگیر بهتره چه رنگایی بخرم؟ چه رنگایی بیشتر استفاده میشه؟
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
-واسه کل امضاهام استدلال دارم:) All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:) -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!+تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی)
دوستان نکته هایی که توی تجربه به دست آوردین رو هم بگید لطفا بهم
آسونه دورگیر طلایی ومشکی بیشتربکار میان اسم رنگت چیه،؟
نخریدم هنوز این عکس بالایی رو نگاه کن اینا رو میخوم بخرم چه طوره به نظرتون؟ فرقشون چیه مارک ها با هم؟