2777
2789
عنوان

کسایی تجربه در سرمایه گذاری بورس دارن بیان راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 10496 بازدید | 25 پست
اینکارو در کناااار کار اصلی بورست انجام میدی. نه اینکه فقط اونا را بخری

بنظرت با چقدر شروع کنم؟؟؟ 

حداقل برای شروع چقدر؟؟؟؟

تا راه بیفتم بتونم تنها هم ادامه بدم سخته بخوام همش از اون طرف کمک بگیرم 

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت با چقدر شروع کنم؟؟؟  حداقل برای شروع چقدر؟؟؟؟ تا راه بیفتم بتونم تنها هم ادامه بدم سخته ...

گلم اگه تنها هستی و سطح اطلاعاتت از بورس پایینه، خیلی برات بد میشه به نظر من. بورس باید خیلی قوی تر از این حرفا باشی. یا باید خودت خیلی حرفه ای باشی، یا یه حرفه ای باید مرتبا در کنارت باشه و کاراتو انجام بده و کمکت کنه

والا چی بگم...... خیلی کم پول بیار..... بیشتر از پونصد تومن نیار اگه میخوای راه بیفتی و تنهایی

گلم اگه تنها هستی و سطح اطلاعاتت از بورس پایینه، خیلی برات بد میشه به نظر من. بورس باید خیلی قوی تر ...

پنصد میلیون منظورت هستش دیگه ؟ 

احتمالا با همین اشنامون که هستش تا چند وقت ادامه بدم ایشون که 800 میلیون دارن فعلا تو بورس

پنصد میلیون منظورت هستش دیگه ؟  احتمالا با همین اشنامون که هستش تا چند وقت ادامه بدم ایشون که ...

نهههههه 500 هزار منظورم بود! برای شما که عزیزم ظاهرا خیلی مبتدی هستی همینقدر بیار فعلا. اون دوستتون که 800 میلیون دارن، کاملا حرفه ای هستند. شما الان در حال حاضر اصلا بالای 1 تومن نیار تو بورس. تا با اصول بورس آشنا بشی و راه بیفتی. وگرنه بدجور ضرر میکنی

البته من دارم طبق نظر شخصی خودم اینارو میگم. 

به نظر من الان یهویی همه ی سرمایتو نیار تو بورس تا راه بیفتی. اگه همه ی کارای مربوط به خرید و فروش به عهده خودت هست، اول با مبالغ خیلی کم شروع کن تا راه بیفتی، بعد اصل سرمایتو بیار.

یه کار دیگه هم میتونی بکنی. توی حساب آنلاین بورس، یه بخشی هست که به صورت مجازی خرید و فروش میکنی. به صورت تمرینی. یعنی الکی خرید و فروش میکنی (بدون پول) تا یاد بگیری باید چیکار کنی. و بعد میتونی وارد بورس واقعی بشی و هرچی پول داری بیاری تو بورس.

نهههههه 500 هزار منظورم بود! برای شما که عزیزم ظاهرا خیلی مبتدی هستی همینقدر بیار فعلا. اون دوستتون ...

عععععع واقعا من میخواستم خیلی بیشتر بیارم و چون به عموم اعتماد دارم گفتم میدم دستش پیشش میمونم یادم میگیرم 

پس بامبلغ  کوچک شروع میکنم ولی پنصد چیزی نمیشه اخه

البته من دارم طبق نظر شخصی خودم اینارو میگم.  به نظر من الان یهویی همه ی سرمایتو نیار تو بورس ...

عع چه خوب این عالیه حتما چند وقت انجام میدم 

https://b2n.ir/059630

💵💵💵💵💵💸💸💸

سلام دوستان این یه سایت سرمایه گزاری دلاری با درآمد بالا  با یک سال سابقه کاری 

Packages  سود روزانه

100$ 1.5$

300$ 4.5$

500$ 7.5$

1000$ 15$

با هم رویاهیمان را به واقعیت تبدیل میکنیم