2777
2789
عنوان

مورفولوژی😐دیگه کم آوردم😭

499 بازدید | 36 پست

من که میدونم همه اش دست خدا هست...نمیدونم چرا خدا منو یادش رفته...تحملم تموم شده...زندکیم شده گریه و بغض

مثل دیوونه ها۱۴ ماه پیش برای چکاپ قبل بارداری رفتم خیر سرم رفتم همه رو خبر کردم

دکتر گفت مشکلی نداری فقط بعد ۴ ماه اگه باردار نشدی همسرت بره آزمایش بده

همسرم رفت آزمایشگاه های معمولی شهرستان گفتن یه کم تحرکش کمه دو ماه مولتی بوست بخوره تکرار کنه

دو ماه بعد تکرار کرد هیچ فرقی نکرد گفتش بیاین آی یو آی

رفتیم بعد یه سال باردار نشدن پیش اورولوژی گفت من اصلا این آزمایشا رو قبول ندارم برین مرکز ناباروری آزمایش

رفتیم گفت تحرک و تعداد هیچ مشکلی نداره

مورفولوژی خیلی بده باید ۴ باشه زیر یک هست

سه ماه الکارنیتین و کیوتن دادن الان باید تا آخر مهر دارو بخوره

موندم چیکار کنم

به خدا همه ی این هایی که بعد من بچه خواستن الان بچه هاشون داره دنیا میاد

بچه دوم تازه

من الان ۱۴ ماهه تازه فهمیدم مورفولوژی مشکل داره

به نظرتون باید چیکار کنم؟درمان داره؟

🌹 ربِ لاتَذَرْنی فَردً و اَنْتَ خَیْرُ الوآرِثین🌹   

همسر  من تحرکش کمه دوماهه ال کارنیتین خورده حالا میخوایم بریم دکتر ببینیم چی میگه،من خودمم تخمدان پلی کیستیکم ،اینکه هردو مشکل داشته باشن خیلی بده اما من ناشکری به هیچوجه نمیکنم چون امید دارم و دلم روشنه که بالاخره میشه.شما هم آروم باشه به خدا توکل کن هرقدر هم ک دلت گرفت منم دلم میگیره اما امیدوارم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همسرم مشکل مورفولوژی داره.ـواریکوسلم داشت سه سال پیش عمل کرد ولی هنوز باردار نشدم..بعد عمل دو بار مرکز ناباروری آز اسپرم داد یه بار آبنرمالش 100 بود دفعه بعد شده بود 98..یه ساله دیگه نه دارو میخوره نه آز داده..ولی ماه دیگه دوباره میخوام درمان رو شروع کنیم.ـمنم نزدیک 4ساله منتظرم دیگه خسته شدم😔

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

منم شوهرم مشکل داره 5درصد نرمال داره خودمم تنبلی تخمدان 3سالوسه ماه منتظرم 

رفتم اورولوژیست تحرکشو خوب کرد نرمالش شد 2درصد دوباره 3ماه دارو داد شد 3درصدiuiکردیم نشد 

بعد دیگه دکتر نرفتیم فقط شوهرم دابل بول ومعجون که خودم براش درست میکردم باشیرموز خرما 4مغز خورد شد 5درصد 

الان داریم میریم دارو گیاهی یه معجونای  عحیب غریب گیاهی درست میکنه میده با جینسینگ وسمنقور نمیدونم چیزای دیگه گف میریونمش به 80 

فک کنم دارو گیاهی امتحان کنید بد نیس حداقل ضرر نداره 

واینکه خودم همش بهش برس 

انشالله همه منتظرا نتیجه بگیرن ماهم بگیریم

کاشکی منم بارداربشم شاید بایه آمین شماهمه چیزدرست شد😔😔
انشاالله درمان میشه ...منم شوهرم مشکل تحرک داره و دارو مصرف میکنه  پیش خودم میگم دیگه نهایتش آ ...

شما تحرک همسرت چنده؟چند وفته دارو میخوره؟دوباره بازم آز دادین ببینین چطور شده؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
همسر  من تحرکش کمه دوماهه ال کارنیتین خورده حالا میخوایم بریم دکتر ببینیم چی میگه،من خودمم تخمد ...

شوهر منم ال كارنتين ميخوره 

تحرك همسر شما چقدره 

مال منa12 b45

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
انشاالله درمان میشه ...منم شوهرم مشکل تحرک داره و دارو مصرف میکنه  پیش خودم میگم دیگه نهایتش آ ...

آخه من از همون ماه اول رفتم دکتر که اگه مشکلی هست زودتر بفهمیم

الان که رفتیم پیش اورولوژی میگه اصلا آزمایش های آزمایشگاه های معمولی رو قبول ندارم

دکترم ۶ ماه الکی ما رو میفرستاد پیش اینا آز

یه کلمه نگفت باید حتما مرکز ناباروری آز بدین

همسر  من تحرکش کمه دوماهه ال کارنیتین خورده حالا میخوایم بریم دکتر ببینیم چی میگه،من خودمم تخمد ...

دیگه نمیتونم به خدا دست خودم نیست صبرم تمومه

شما تحرک همسرت چنده؟چند وفته دارو میخوره؟دوباره بازم آز دادین ببینین چطور شده؟

تحرک aصفر بود  تحرک b هم بیست درصد

تازه یه ماه دارو خورد بعد 3ماه باید بره آزمایش واریکوسل هم نداره

فردا باید برم دکتر داروهای جدیدش و بگیرم

فرتیل اید...الکارنتین و فکر میکنم کوآنزیم کیوتن استفاده کرده

منم همسرم مشکل مورفولوژی داره.ـواریکوسلم داشت سه سال پیش عمل کرد ولی هنوز باردار نشدم..بعد عمل دو با ...

واقعا خیلی سخته خیلی

کاش خدا هیچکسو اینطوری امتحان نکنه

شوهر منم ال كارنتين ميخوره  تحرك همسر شما چقدره  مال منa12 b45

سلااااااام ما قبلا هم باهم هم صحبت بودیم😊 کلاس a۵هستb رو یادم نیست.۵خیلی پایینه ن؟اورولوژیست به همسرم گفته چیز خاصی نیست نمیدونم برا اینکه استرس نداشته باشیم گفته یا ن،فردا قراره بره پیشش

نگران نباش  توكل به خدا  ان شالله همين امسال باردار ميشي اكه بعد مهر ديدي بهتر نشد بريد ...

توکل به خدا

دکتر خودم که میگه بیاین آی یو آی

دکتر شوهرم میگه این سه ماهو صبر کنید