2777
2789
عنوان

از شوهرم ناراحتم ( مهریه)

852 بازدید | 40 پست

من وقتی شوهرم اومد خاستگاریم گفت ما رسم نداریم مهریه یک سکه میکنیم اگه خانوادت بگن مهریه بابام بلند میشه میره حالا بگذریم قرار شد مهریه من بشه ۱۱۴ تا اما بعد عقد بریم ببخشیم منم گفتم خانوادم قبول نمیکنن چون دوسش داشتم گفتم باشه بعدا میبخشم که بعد خود شوهرم گفت نمیخواد ببخشی بعد الان خونه مادر شوهرم جاریم بود که قبل من ازدواج کرده(شوهرم اون موقع میگفت هیچی مهریه اش نیست)  بحث سکه شد گفت شوهرم‌گفته مهریه اتو بزار اجرا پولدار شیم به شوخی منم گفتم تو‌چندتاس گفت من ۲۰۰ یا ۲۵۰ تا😐 بعد هیچی جهاز نیاورده من جهاز کامل حتی تلویزیون من خریدم بیشتر از نصف ‌پول خونمون مامان من داده خونه هم به اسم شوهرمه خیلی ناراحت شدم الان اینو فهمیدم 

کسی با سیاسته بهم بگه چجوری‌به شوهرم بگم که حداقل خونه به اسمم بزنه واقعا احساس بی ارزشی کردم بغضم نمیترکه اصلا فکر نمیکردم‌بهم دروغ گفته باشه

جاریت ی موقع دروغ نگفته🤔🤔🤔

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا وقتی پول خونه رو مامانت داده نصفشو به اسم خودت نزدی؟؟؟

سیاست چیه من بودم الان چک و لقدیش کرده بودم😠😠😠

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

خونه رو که اشتباه کردین پول دادین الان دیگه نمیشه کاریش کرد مهریه هم همون 114تا خوبه باز خداروشکر نرفتی ببخشیش برا منم یه همچین اتفاقی افتاد کلی با شوهرمو خاهرش دعوا کردم ولی الکی فقط خودمو آزار دادم اصلا مهم نیست درواقع 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

ببخشیدا پول خونه دادید به نام نزده؟!؟؟ مهریه بخشیدنم حماقته. نکنی از این کارا. بگو اگه جاریت بخشید میبخشی.بعدم بگو حالا که مهرم کمه پول نصف خونه رو مامانم داده نصفش و به نامم کن.دیگه سیاست نمیخواد.با ملایمت ازش بخواه.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

چقد ساده ای😑

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷