2777
2789
عنوان

چطور جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید مگه میشه بیماری صرع یهو بعد از بیست و چندسال خودشو نشون بده؟ بعدشم ی دکتر تایید کنه ک بیماری ...

یجوری وانمود میکردن انگار همین روزی که ما عقد کردیم اینطور شده

ببخشید مگه میشه بیماری صرع یهو بعد از بیست و چندسال خودشو نشون بده؟ بعدشم ی دکتر تایید کنه ک بیماری ...

معلومه دروغ گفته، نه عزيزم به این راحتیا طلاق نمیدن، حتی مردی که مرد نیس هم اگر به هر وسیله‌ای دختر بودن دختر رو ازش گرفته باشه ولی ناتوان مطلق باشه هم طلاق نمیدن چه برسه با صرع 

چ مرد احمقی حتی حاضر نی بره پی درمان!!دلیلش چیه؟؟؟

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
یجوری وانمود میکردن انگار همین روزی که ما عقد کردیم اینطور شده

وااا چه قانون مزخرفی

تو پروندش ک زده مادرزادیه

بعدشم عدم تمکین شما چرا ایشون نمیتونن رابطه داشته باشن

بنظرم با ی وکیل خبره صحبت کن

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
چ مرد احمقی حتی حاضر نی بره پی درمان!!دلیلش چیه؟؟؟

تو شورای حل اختلاف میگفت  من   دارم قرص استفاده میکنم  من رفتم دکتر 

بهش گفتم تو که میدونستی من قهر کردم که  وادار بشی بری خودتو درمان کنی چرا نرفتی پسسسس 

با اینکه تعهد ازش گرفتن که در حضور من بره خودشو درمان کنه بازم خودشو زده بیخیالی

معلومه دروغ گفته، نه عزيزم به این راحتیا طلاق نمیدن، حتی مردی که مرد نیس هم اگر به هر وسیله‌ای دختر ...

وااا چقد مزخرف

اخه خواهرشوهرم میگفت ۱۱سال پیش خواستگارش صرع داشته اینا نمیدونستن تو تحقیقات فهمیدن

باهم رفتن پیش دکترش میگه دکترش کفت وضعیتش سخته عروسی نکنین

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

عزیزم خیلی متاسف شدم براتون چون من کل عمرم با بیمار صرعی زندگی کردم اگه هر چقدر از سختیش بگم بازم کمه ،  یعنی همیشه با استرس باید زندگی کرد البته واقعا خیلی دلم برای تمام بیمارای صرعی میسوزه ولی اصلا کوتاه نیا اگه واقعا قصدت جدایی هست هر جور شده حتی با بخشیدن کل مهریت طلاق بگیر