2777
2789
عنوان

چطور جدا شم

575 بازدید | 40 پست

سلام  

من  همسرم دچار بیماری صرع هستش    

و ما دوساله عقدیم و  9 ماه عروسی کردیم    تو این مدت  شوهرم فقد   یکبار با من رابطه برقرار کرده

شوهرم بیماریشو ازم پنهون کرده بود من تو خونه متوجه شدم

اما خودش میگه خودمم نمیدونستم  ازدواج کردم اینجور شدم

فقد یکبار دکتر رفت که مشخص شد داخل سرش کیس مادر زادی هس

شوهرم حاضر نیس بره دکتر    خودشو مداوا کنه  

چون شوهرم بی اختیاری ادرار هم گرفته از بابت تمین صرع

زندگی برای من  تو این 9 ماه واقعا سخت شده بود شوهرمم دکتر نمیرفت که خوب شه

من درخواست طلاق  دادم

پرونده مارو فرستادن شورای حل اختلاف  

اونجا ازش تعهد گرفتن که در حضور من بره خودشو مداوا کنه    اما انگار ن انگار     خسته شدم     .شوهرم  درخواست تمکین کرده  فردا   باید برم  دادگاه  برای   عدم تمکینم

نمیدونم چرا تو پروندم   بیماری صعب العلاج رو نوشتن  .

یکی از اشنایان   واسطه شد که در قبال دادن مقداری از مهریم  و منم با بخشیدن مهریم طلاق توافقی بگیریم  

اما اونا قبول نکردن و  گفتن   تااخر عمر طلاق  نمیدیم  و مهریتم قسطی میدیم  . من چیکار کنم اخه؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
.
2
100%
.
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه از فریب در ازدواج استفاده کنی؟!

با وکیل صحبت کن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

چون دروغ گفته بهت حقته که کاری که میخوای رو انجام بدی، برو اول بخاطر مهریه فقط شکایت کن نه بخاطر طلاق تا حکم جلبش رو بگیری اکثرا تو زندان طاقت نمیارن و مجبور میشن طلاق بدن، ایشالله مشکلش حل بشه عزیزم 

نمیشه از فریب در ازدواج استفاده کنی؟! با وکیل صحبت کن

صحبت کردم     .  اما گفت  همین کار بیشتر دو سال طول میکشه . میگفت  چطوری میخوای ثابت کنی که روز عقد بهت نگفته

میگه مهریتو قسطی میدم اما طلاقت نمیدم    

آخه وقتی رابطه ندارید که نمیشه. به هر حال تو جوونی. نیاز داری احساس داری. اگه صرع داشته باشه فردا پس فردا اگه بچه دار شدی یهو تو خیابون تشنج کرد بچه از دستش افتاد چی؟ اگه بدتر شد چی؟ کی جواب جوونیتو میده. اگه راضی به درمان بود یه امیدی بود. ولی وقتی مریض بوده نباید دروغی ازدواج میکرده. 

ببخشید مگه میشه بیماری صرع یهو بعد از بیست و چندسال خودشو نشون بده؟

بعدشم ی دکتر تایید کنه ک بیماریشون قدیمیه و از شما پنهون کردن مگه حق طلاق با شما نمیشه؟

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️