2777
2789

سلام خانما

زن عموی شوهرم داشت میگفت دختر خواهرم باردار نمیشد رفت پیش یه خانمی تو اصفهان یه ماه بعد باردار شد

بهش گفتم توروخدا. شمارشو بده من

همین الان بهش زنگ زدم گفتم من پریودیم مرتب نیست اصلا 

پرید وسط حرفم گفت بچه داری گفتم نه پارسال یه بار باردار شدم که هفته ده سقط شد

گفت رفتی دکتر بهت گفت قلب نداره درسته؟گفتم نه تا هفته پنج قلب داشت هفته ده خود به خود افتادم رو دور خونریزی و سقط شد 

گفت نگا تو که دوباره باردار میشی ولی توروخدا انقد نرو سونوگرافی 

گفت من هرکی که اومد پیشم باردار شد نذاشتم بره سونو (فقط دو یا سه بار) بچش سالم اومد بغلش 

بعد گفتم اخه من تنبلی دارم رفتم ازمایش دادم fshم ۲۶ دکترم دورش یه خط کشیده 

گفت ببین چی میگمت همه اینارو بریز دور این دکترا معلوم نیست دارن چکار میکنن

گفت روزی سه بار شاه تره + بومادران دم کن بخور 

قبل از صبحانه قبل از ناهار قبل از شام 

گفت تمااااام این اصطلاحاتی که میگی از سردی رحم میاد

رحم شماهایی که پریودیتون اینطوره یا بچه دار نمیشید سرده 

گفتم خب حضوری بیام 

گفت اول این کارو بکن بعد نتیجه نگرفتی بیا 

گفتم به شماهم بگم استفاده کنید

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

یه پیر زنیه 

دختره ک. شارشو بهم داد گفت کار بلده فقط باید هرچی گفت انجام بدی تا نتیجه بگیری

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماهی که که ای وی اف کردم کلی گرمیجات خوردم هرچی گرمیجات تو دنیا بود خوردم اما ای وی افم منفی شد یکماه بعدش طبیعی باردار شدم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
من ماهی که که ای وی اف کردم کلی گرمیجات خوردم هرچی گرمیجات تو دنیا بود خوردم اما ای وی افم منفی شد ی ...

اتفاقا دختر خواهر زن عموم همینو گفت 

گفت ماهی ک باردار شدم خود زنه یه چیزی بهم داد خوردم خودمم هرچییی گرمیجات بود خوردم بعد از پنج سال باردار شدم

تا کی بخوریم؟و مقدارش چقد باشه؟

گفت یه فنجون 

گفت چند روز بخور

اصلا حواسم نبود بگم دقیقا چقد

انشالله باردار میشین عزیزم 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
دوست من اصلا بچه دار نمیشه یبارم کاشت که افتاد خیلیی حالش بده  اونم زنگ بزنه جواب میگیره

بهم گفت تا زمانی ک. خودت جواب نگرفتی به کسی نده شمارمو 

نمیدونم چرا اینو گفت

ولی هرچی به من بگه میام میگم که استفاده. کنید