2777
2789
عنوان

قشنگترین جمله ک بچه های دو تا پنج سالتون بهتون گفته چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 45 پست

من یه مادر بزرگ دارم آلزایمر داره بعد به پسر من گیر میده بره هی حرفش تکرار میکنه برو خونه چند روز پیش اومده مادر بزرگم نیگا پسرت طرف من سنگ پرت کرده منم پسرم پنج سالشه دعواش کردم این چه کاری  کردی نمیگی پیره و فلان گفت اخه بهم هی حرف میزنه گفتم  تازشم فراموشی داره طفلک گناه داره آماده میکه اگه فراموشی داره چرا یادش مونده بود من سنگ پرت کردم یهو وسط دعوامون اینقد خندم گرفت همه تربیتم به باد رفت😤😤😁😁😁 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار پسرم زمین خورد ۴ سالش بود بهش گفتم چی شد کجات درد میکنه 

اومد بهم گفت تو بوسش کنی همه درداش میره زانوش منظورش بود 

بوسش کردم گفتم بهتر شد 

در جوابم گفت حالا که بوسش کردی دردم داشته باشه راه میرم 

من یه مادر بزرگ دارم آلزایمر داره بعد به پسر من گیر میده بره هی حرفش تکرار میکنه برو خونه چند روز پی ...

ای جانم ماشالا همشون همینجورن شیرین زبون وباهوش

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم

مامان قشنگترین اوایی بود که تو ۵ سالگی از پسرم شنیدم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

دخترم سه سالش بودمیگفت من نمیخوام علوس بشم میخوام بمونم وردل مامانم😄😄😄😄هروقت ازدست همسرم دلخورمیشدم یابحثمون میشدبه باباش میگفت بروبه مامان بگو آی لاو یو مامان بخنده😂😂😂😍😍😍

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
من یه مادر بزرگ دارم آلزایمر داره بعد به پسر من گیر میده بره هی حرفش تکرار میکنه برو خونه چند روز پی ...

حرف حق جواب نداره. والا.

ماشالا بچه ها خیلی دانا و حواس جمعن.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

پسر دوستم اومده بود پيشم نگهش دارم بعد ميگفت

تو چلا هيشي ندالي؟ من مونده بودم منظورش چيه😂😂😂 بعد تو كارتون يه مرده رو نشون داد اينم گفت از اينا هيشي ندالي

يني تركيدم از خنده😂😂😂😂😂😂

بهش گفتم با اين هواپيما بايد برم بيارمش(اسباب بازيش بود) گفت با هواپيما بري كركيه(تركيه) بيالي؟ 😂😂😂😂

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1949218&slug=%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D9%85%D9%8A%D8%AF%D9%8A%D9%86-%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D9%83%D9%87-%D9%85%D9%86-%D9%8A%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%88-%D8%B9%D9%85%D8%B1%D9%85-%D9%8A%D9%87-%DA%86%D9%8A%D8%B2%D9%8A-%D8%A8%D8%A8%D8%B1%D9%85&postId=65016275
دیرحرف زدپسرتون؟؟؟؟

پسر من اوتیستیکه گلم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
مامان قشنگترین اوایی بود که تو ۵ سالگی از پسرم شنیدم 

ای جان دلم. 

خدا رو شکر که این کلمه ی زیبا رو شنیدی. :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.