2777
2789
عنوان

مامانای گل یه لحظه خواهش میکنم

124 بازدید | 17 پست

من یکی دو روز مونده به پریودی م امروز ازمایش دادم بتام ۱۰ و نیم بود گفتن یه هفته دیگه تکرار کنم یعنی من باردارم.تو را خدا جواب بدید اگه میدونید

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

نمیدونم عزیزم ان شاالله بارداری

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین‌ازمایشگاه ها متفاوتن من‌ازمایش قبلیم‌ اگه بتا بالای ۵۰ باشه بارداری محسوب میشه اما این بار با ...

امیدوار باشم یعنی یا نه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
بی بی زدین ؟ مثبت بود؟ 

هاله کم رنگ افتاد دیروز صبح.روز ۲۶ پری بود

هاله کم رنگ افتاد دیروز صبح.روز ۲۶ پری بود

خب ایشالا ک بارداری خیلی زود رفتی ازمایش برای همین بتا کمه.😋😘😘

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
خب ایشالا ک بارداری خیلی زود رفتی ازمایش برای همین بتا کمه.😋😘😘

سما بارداری عزیزم

نه یه پسر ۲۷ ماهه دارم

عزیزم ایشالا همیشه سلامت باشه و سایه ت بالای سرش

عزیزم ایشالا همیشه سلامت باشه و سایه ت بالای سرش

مرسی مهربون. ایشالا بیای تاپیک بارداریتو بزنی. مطمعنم بارداری 🌹😘 مراقب خودت باش❤

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
مرسی مهربون. ایشالا بیای تاپیک بارداریتو بزنی. مطمعنم بارداری 🌹😘 مراقب خودت باش❤

لطف داری عزیزم.دعا کن واسم