2777
2789
عنوان

به نظرتون اسم من قدیمیه؟!😕

| مشاهده متن کامل بحث + 6239 بازدید | 143 پست
به فامیلای شوهرت که چه راحت نظرشونو اعلام میکنن

اها اره بابا پروتر از این حرفان 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آذر هم اسم قشنگیه  هم کوتاهه هم اصیله چرا میخواد عوض کنه؟

همیشه میگه قدیمیه

۳۰ سال پیش هم که بچه بودیم می گفت اسم پیرزن هاست 😐😐

البته ببخشید اگر اینجا اسم کسی اذره. نظر خواهرمو گفتم

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍 
نچ. اسمه خایه منم فرحه

وایییی ببخشیددد🙈🙈🙈

اشتباه شد

خدایا ممنون که یک ذره ی کوچیک از محبتت و توی دلم جاکردی. 😙😙😙 میشه برای سلامتی نینیم یک صلوات بفرستین. ممنون😙😙😍😍
همیشه میگه قدیمیه ۳۰ سال پیش هم که بچه بودیم می گفت اسم پیرزن هاست 😐😐 البته ببخشید اگر اینجا اسم ...

خب خواهرتم چهل سالست برای ایشون اصلا هم قدیمی نیست

تازه یک اسم کاملا اصیل هست و به ایران باستان برمیگرده.

من پیرزنی(هشتاد ساله میشه پیرزن) به اسم آذر ندیدم والا.همه فاطمه زهرا صغری کبری ملوک کلثوم ملوس بتول و اینا بودن.مگه کسی زرتشتی بوده باشه و هشتاد سال پیش اسمشو کلثوم گذاشته باشن

من اسمم اسم یکی از الهه های ایران باستانه.بعد اول انقلاب یه معلم دینی داشتیم پدرمنو دراورده بود.دائم در حال ارشادمن بود.می گفت مگه خدا چندتاست؟اسم تو مشرکیه!!!شرکه!!!به بابات بگو عوض کنه!!اصلا ول کن نبود!!!منم بچه بودم می ترسیدم .خلاصه به بابام گفتم رفت مدرسه پدر معلمه را دراورد.کلی هم با مدیر دعوا کرد.اوایل انقلاب خیلی جو وحشتناکی حاکم بود .همه جا پر از مامور اطلاعاتی بود.خیلی سختگیری میشد.

[QUOTE=65504234]خب خواهرتم چهل سالست برای ایشون اصلا هم قدیمی نیست تازه یک اسم کاملا اصیل هست و به ایران باستان برم ...[/QUOTE

حتما این دفعه که دیدمش اگر بازم شاکی شد نظرتون رو بهش میگم.

تازه اینجا هیچ کس نگفت که اسم بدیه یا زشت و قدیمیه 👍🏻

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍