2777
2789

سلام بچه ها.چندوقتی هست متوجه ارتباط پدرم با یک خانمی شدم.هم توی واتساپ چندتا پیام خوندم هم اینکه بابام خیلی داره به خودش میرسه.70سالشه جدیدن موهاشو رنگ میکنه بهترین لباس بهترین ادکلن.بعد بابام سرکار نمیره.قبلا همش خونه بود الان زیاد میره بیرون.بابام چندتا مغازه داره که اجاره داده.دو تاشونو جدیدن داده به  دوتا خانم.که من شکم به این دوتاست که باید یکی از این دوتا باشه.من خودم تا به حال ندیدمشون اما از مادرم شنیدم یکیشون شوهرش مرده.به بارم بابام داشت تلفنی حرف میزد بحثه اجاره و مغازه و پول بود.هرکی هست هدفش پول کشیدن و سود بردن از این دوستیه. خیلی فکرم درگیره.نمیدونم چیکار کنم. شماره زنه رو بردم.اما نمیدونم کاره درستیه بهش زنگ بزنم؟ یا به خوده بابام بگم؟ آخه نمیخوام رومون توو روی هم باز بشه.به مادرمم نمیتونم بگم بنده خدا چندوقته مریضه و نمیخوام باعثه ناراحتیش شم.میبینه بایام به خودش میرسه  به شوخی بهش میگه نکنه عاشق شدی.نمیدونه واقعا شده! توی پیاما دیدم بایام واسه زنه نوشته تو نباشی این دنیارو نمیخوام! واقعا کلافه م.بابام آدمه خیلی مذهبی ای هست.و کلا دنباله این مسائل نبوده هیچوقت.اونوقت الان که سنی ازش گذشته این داستانا پیش اومده.واقعا زنا خجالت نمیکشن میان سراغ مردای زن دار؟؟ بگین چیکار کنم.با زنه حرف بزنم تهدیدش کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی دفعه هم خیلی وقتا پیش بابام میگفت ی خانمه همکارش بهش پیشنهاد ازدواج داده یعنی میخواستم همون لحظه برم در خونش تا میخوره بزنمش خنک شم😂

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔
سلام بچه ها.چندوقتی هست متوجه ارتباط پدرم با یک خانمی شدم.هم توی واتساپ چندتا پیام خوندم هم اینکه با ...

اولا دوستم تماس بگیر با خانومه و بگو چی میخوای؟

بعدشم میخوای دنبال چی باشه از دوستی با مرد ۷۰ساله؟؟؟؟ازدواج؟عشق؟

خیر فقط پول!

بعدشم با زنا کاری ندارم اول به پدرت بگو که پدر شما خجالت نمیکشه با اسم مذهب و داشتن یک همسر و بچه های بزرگ خانم بازی میکنه؟

من بودم تماس میگرفتم که بفهمن فهمیدم خودشونو جمع و جور کنن

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

حالا جدا از شوخی چیزی بروی بابات نیار برو شماره رو پیدا کن بهش بزنگ یا برو تعقیب کن بابا توببین کجا میره به مامانتم نگی بهتره بنده خدا حرص میخوره

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔