2777
2789
عنوان

خسته شدم کم اوردم دیگه

216 بازدید | 22 پست

ازدست خانواده شوهرم

از خودخواهیه شوهرم

ازدسته بی عرزگی  خودم

دوتابچه دارم

ازدواجم اجباری بود

شوهرم،مردسالاره

رفتارش با خوب نیست

بهش اعتراض  میکنم،دادمیزنه وبدوبیراه میگه

ازطلاقوجدایی بدم میاد

تصمیم گرفتم،ازش فاصله  بگیرم

میدونم این فاصله ممکنه به زندگیم ،ضربه بزنه

ولی دارم ازحقارت له میشم،ازخودم بدم میاد،ازضعیف بودنم،تصمیم گرفتم،تنهایام روبا کتاب پرکنم

میخام  یه  زنه  قوی باشم،میخام  ازچیزایی وکسایی که اذیتم  میکنن فاصله بگیرم

لطفاراهنماییم  کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنا اگه از نظر مالی مستقل بودی و می تونستی خونه بگیری از طلاقم بدت نمیومد

نمیدونم،اعتمادبنفسم رو از دست دادم،،با هر کسی حرف میزنم ناخداگاه گریه میکنم

خیلیا هستن که دلیل ادامه زندگی شون همین دور بودنشونه.هرچند درست نیس،ولی خودتو به یه کاری سرگرم کن،مثلا اون بار فرهاد آییش تو یه برنامه ای از راز زندگی طولانی با همسرش گفت،گفت ما اونقد کار داریم و همو نمی بینیم که باهم به مشکل بخوریم،تو کار هم دخالت نمی کنیم

ای جان چقد خوب که نمیخواین همینجوری باقی بمونین، من این تصمیم رو سال اول ازدواجم گرفتم، وقتی دیدم هرچی دنبال شوهرم میدووم و التماس میکنم که برای من وقت بذار زود بیا خونه توروخدا اینقد رفیق باز نباش محلم نمیذاشت و تو اولویت زندگیش نبودم منم تصمیم گرفتم دیگه براش خودمو نکشم، رفتم کلاسایی که دوس داشتم، ادامه تحصیل دادم، کلی کتاب گرفتم خوندم، رابطمو با خونوادم بهتر کردم، یه جورایی الان خونمون عیسی به دین خود موسی به دین خود هس، اینجوری که هروی کار خودشو بکنه جر و بحثامونم کمتر شده چون دیگه هیچ توقعی ازش ندارم

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
خیلیا هستن که دلیل ادامه زندگی شون همین دور بودنشونه.هرچند درست نیس،ولی خودتو به یه کاری سرگرم کن،مث ...

من  همیشه از این نوع رابطه بدم میومد ولی الان بعد از ده سال زندگی،امسال این مشکلات برام  بوجود اومده

ای جان چقد خوب که نمیخواین همینجوری باقی بمونین، من این تصمیم رو سال اول ازدواجم گرفتم، وقتی دیدم هر ...

اینکه نشد زندگی ،پس تو.خونه ش برای چی خدمتشو.می کنی؟خب خودت مستقل شو ازادی بیشتری هم داری ...عمرو.جوونیتو.مجبوری پایبند ب مردی باشی که توجه مردای دیگه رو ازت گرفته و خودشم توجه نمی کنه...مسخره ست

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
مطمئنا اگه از نظر مالی مستقل بودی و می تونستی خونه بگیری از طلاقم بدت نمیومد

الان تو این وضعیت اقتصادی مردا هم استقلال مالی ندارم یه زن با دوتا بچه بدون پشتوانه طلاق بگیره که چی بشه که هرجا بره واسه کار صدتا پیشنهاد مزخرف بهش بشه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
من  همیشه از این نوع رابطه بدم میومد ولی الان بعد از ده سال زندگی،امسال این مشکلات برام  ب ...

یعنی امسال خیلی زیاد شده،قبلا کمتر بود ومن صبورتر  وامیدوار به درست  شدنه  شرایط