2777
2789

سلام من صبح خواب دیدم که تو قبرستونم یکی از اقوام فوت کرده ولی نمیدونم کی بود وقتی برگشتیم خونه رفتم دستشویی و تو لباس زیرم یه عالمه لخته خون های خیلی بزرگ دیدم خیلی بزرگ بودن تو خواب ناراحت شدم گفتم وای بجم افتاد خودم باردارم الان خیلی میترسم چیزی به بچم بشه راهنماییم کنید از وقتی بیدارشدم استرس گرفتم

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیدن خون خواب رو باطل میکنه.ولی عزیزم از این به بعد هر خوابی دیدی به هیچ کس تعریفش نکن چون ممکنه خیلی ها تو فکر خودشون تعبیر دیگه ای بکنن و خدای ناکرده خوابت بد تعبیر بشه .همیشه به اب روان خوابتو بگو شده شیر اب رو باز کن خوابتو بگو و پشت سرش بگو ایشالله خیره و پول به صدقه بنداز.حالا هم این خوابی که دیدید چون تو خواب خون بوده خوابتون باطله.وایشالله خیره