سونو نرگس افضلی خیلی عالیه ولی نمیدونم انجام میده واژینال یا نه
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
نظر من اینه متخصص زنان متخصص زنانه و هر چقدرم تربه داشته باشه تخصص کسی که سونوگرافی انجام میده رو نداره. اغلب دکترای زنان سونو تو مطبشون انجام میدن. مثلا دکتر مهاجری دکتر خوبی تو حوزه زنان اما حقیقت من سونوشو قبول ندارم.
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
خانم دکتر صفورا طاهر نوبت دهی هم تلفنی هم اینترنتی دارن
اخلاقش بشدت بددددددددده....کلا کارشو میبره زیر سوال...طلبکاره از آدم...وسط غرغراش و عواهاش یه عزیزم میگه ناراحت نشه آدم...مثلا دادمیزنه مگه نمیفهمی بچرخ سمت من عزیزم