2777
2789
عنوان

ورزش تنیس !!!! تنیس باز داریم؟؟؟

1015 بازدید | 6 پست

سلام کسی هست تنیس بازی کرده باشه و بلد باشه؟

لطفا راهنمایی گنه از صفر تاصد این ورزشو

چطوری باید واردش شد؟

از لحاظ اقتصادی ورزش گرونیه؟

محدوده سنی داره؟

چه شرایط جسمانی میخواداز لحاظ تجهیزات ولباس چطور؟

من اصلا مسابقات زیادی ندیدم اجرا بشه!

و ایا میشه تو ایران بهش به عنوان ورزش آینده دار نگاه کرد؟ ؟؟؟؟؟ یا در حد همون تفریحه؟؟؟

ورزش گرونیه .من 4سال پیش راکت خریدم 800.جلسه ای 40 میدادم کلاس،تهران نبودمااا،تهران گرون تره،ولی خیلی ورزش جذابیه،ولی سخته کمی.خیلی کالری میسوزونه و خوش هیکل میکنه،تمرین و تلاش میخواد.اگر کمی اشتباه بزنی ممکنه اسیب دست و زانو ببینی،تجهيزات راکت و کفش میخوا لباس خاصی لازم نداره به اون معنی،تو ایران میتونی مربی بشی اگر خوب باشی

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
ورزش گرونیه .من 4سال پیش راکت خریدم 800.جلسه ای 40 میدادم کلاس،تهران نبودمااا،تهران گرون تره،ولی خیل ...

متوجه شدم ،مرسی از راهنمایی دوست خوبم

از ۴ سال پیش داری بازی میکنی؟

یعنی پس ارزش نداره روش وقت بزارم چون آیندش تهش مربیه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه شهر دیگه زندگی میکنم سه ساله اصلا بازی نکردم،اگر مشکل مالی نداری چرا ارزش نداشته باشه؟ خیلی خوبه،از مربیا بپرس

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
ورزش گرونیه .من 4سال پیش راکت خریدم 800.جلسه ای 40 میدادم کلاس،تهران نبودمااا،تهران گرون تره،ولی خیل ...

سلام عزیزم 

برای شروع ورزش تنیس به آمادگی بدنی خاصی نیاز هست ؟ 

من اصلا ورزش نکردم تا حالا به صورت منظم 

میتونم شروع کنم ؟ 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم