2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مجردم  بابام بام خوب بود  ولی بین منو داداشم علنی فرق گذاشت  ب خاطر پول اون!!!! ...

نه نرو اصلا من مطمئنم خودش از دلت در میاره پیش میاد دیگه

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

من باشم، قهر میکنم یعنی رفت و آمد میکنم ولی با بابام حرف نمیزنم، تا چن وقتم تیکه بارونش میکنم، هر جا دستمم رسید تلافی میکنم نه یک بار بلکه ده بار😓😓😓😓 من خیلی بدجنسم 😑😑😑😑

نه نرو اصلا من مطمئنم خودش از دلت در میاره پیش میاد دیگه

خودش خیلی دوسم داره ولی و همه چیز زندگیش دستمه 

و زود پشیمون میشه ولی حرفشو نمیتونم باور کنم😔😔

من باشم، قهر میکنم یعنی رفت و آمد میکنم ولی با بابام حرف نمیزنم، تا چن وقتم تیکه بارونش میکنم، هر جا ...

آخه بابام بزرگه میترسم برا سلامتیش عصبانی بشه 😢

حتما از جای دیگه ای نارحت بوده...خودتم داری میگی دوست داره...ناراحت نشو ..به قول قدیمیا کتک بابا گله هرکی نخوره  خله  

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
حتما از جای دیگه ای نارحت بوده...خودتم داری میگی دوست داره...ناراحت نشو ..به قول قدیمیا کتک بابا گله ...

آره 

از دست همون داداشم ناراحته 

چون توی اوضاع بد مالی خونشو فروخت 

ولی چرا با اون دعوا نمیکنه 

همش رو سر من😔

آره  از دست همون داداشم ناراحته  چون توی اوضاع بد مالی خونشو فروخت  ولی چرا با اون ...

عزیزم

حتما دل خودشم رنجیده از اینکه با تو اینجوری حرف زده و منتظره جبرانه...

اون رو هم خشک و خالی ولش نمیکنه نگران نباش من که غریبم حرصم گرفت از کارش ..ولی چیکار کنه بابات اونم بچشه مجبوره تحملش کنه و حرص بخوره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اي چه حرفيه ميزني عزيزم ... بره همه پيش مياد اين ناراحتيا ، خودت و ناراحت نكن چند روز ديگه پدرت ...

فدای دلداریت بشم عزیزم 

آره از دلم درمیاره 

و حاضره در قبالش برام یه تیکه طلا بخره تا باش حرف بزنم 

قبلا هم اینجوری بوده 

ولی این حرفش توی دلم میمونه ....

عزیزم حتما دل خودشم رنجیده از اینکه با تو اینجوری حرف زده و منتظره جبرانه... اون رو هم خشک و خالی ...

آره میدونم ولی من چون خودم نقطه ضعفم بیکاری و ازدواج نکردنمه 

واسه همین سرکوفت بزرگیه برام 

کلا حس میکنم مهره ی سیاه خونم😢نمیدونم چرا هیچ پیشرفتی توی زندگیم ندارم

خدا چرا برام کاری نمیکنه آخه