2777
2789

سلام دوستان امروز دكتر واسه اينكه بقايا جنينم دفع بشه بهم   ال دى داد كه پنج روز بخورم بعدش قطع كنم يهو خونريزيم شروع ميشه و دفع ميشه اينو گفتم كه كسايي مثل من هنوز بقايا جنين دفع نشده از اين روش استفاده كنند و من سه تا سقط دارم همه جور آزمايشم انجام دادم ديگه گفته بايد اينقد باردار بشى تا يكيش بمونه و سقط نشه 😥

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

چن ماهه سقط میگنی؟؟؟خود به خودی یا خودت سقط میکنی؟؟؟

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ایشالا دفعه بعدی بارداریت امن و بی خطر باشه و به سلامت زایمان کنی 

زن پسردایی مامانم بعد از ۹ تا سقط دو تا پسر پشت سرهم اورد از رحمت خدا نآمید نشو

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سه تا سقط خود به خودی تو هفته های پایین داشتم ولی این بارداری چهارمم خداروشکر و گوش شیطون کر تا الان خوب بوده ان شالله شماهم دفعه اخر بوده که سقط کردی  

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ازمایشات ایمنی و انعقادی دادید؟

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 
چن ماهه سقط میگنی؟؟؟خود به خودی یا خودت سقط میکنی؟؟؟

شش هفته و هفت و هشت نه گلم خودش تو رحمم ميميره منم دو هفته بعدش ميفهمم بدون درد و خونريزى 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
شش هفته و هفت و هشت نه گلم خودش تو رحمم ميميره منم دو هفته بعدش ميفهمم بدون درد و خونريزى 

پس بارداریت پوچه جنین تشکیل میشه؟؟؟یا فقط ساکه 

منم سه تا سقط خود به خودی تو هفته های پایین داشتم ولی این بارداری چهارمم خداروشکر و گوش شیطون کر تا ...

ايشالله به سلامتى دنيا بياد عزيزم ☺️

چه داروهایی مصرف میگنی تو بارداری؟؟؟

ايشالله به سلامتى دنيا بياد عزيزم ☺️

ممنون عزیز دلم 

ایشالا دفعه بعدی بارداریت امن و بی خطر باشه و به سلامت زایمان کنی  زن پسردایی مامانم بعد از ۹ ...

ممنونم عزيزم 😍 يعنى خودبه خود بچه اش دنيا اومد طبيعى ؟