2777
2789
عنوان

خانما کیا مثل من حوصله ندارن تو تایپیک ها کامنت بزارن

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب تعداد پستام نگاه کنید با تاریخ عضویت در شرایط بحرانی تایپ میکنم دام میخاد کمک کنم ولی یکم گشادم حو ...

لابد پنجشنبه هم نمیایی واسه اعتراض😢

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

دیگه الان گفتم بزار تایپیک بزن ببینم کسی مثل من هست یا من فقط مشکل دارم گفتم ک در بعصی شرایط نظر میدم ولی کم یا مثلا میرم تو یه تایپیک هیج خاطره ای ب ذهنم نمیرسه گیج میزنم

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
من یکی از رکوردارنم در این زمینه ...۷ سال عضوم و ببین چند تا کامنت زدم

به خودم امیدوار شدم دمت گرم   

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
لابد پنجشنبه هم نمیایی واسه اعتراض😢

چ اعتراضی عزیزم حتما میام

وای یکی ی تاپیک زده بود انشا  نوشته بود من حتی حوصله نداشم اونو بخوتم😂😂

وای خدا نکشتت  

چ اعتراضی عزیزم حتما میام

اعتراض به قیمت کالاها وارز و گرونی.😔😔😔

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
همه تون برید کنار من اومدم    

تو دیگه کی هستی باووو