2777
2789

من میخام یه برنامه غذایی واسه دخترم بنویسم بچسبونم به یخچال طبق اون بهش غذا بدم اینجوری راحترم هست دیگه میدونم جیو چه موقع بدم ،، ولی نمیدونم چیا رو بنویسم ، اگه کسی برنامه ریزی چیزی داره ممنون میشم به منم کمک کنه😍

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمنم ده ماهشه،من صب زودبهش دووعده سوپ میدادم،ظهرتاعصرهم دووعده برنج،شیربرنج وفرنی ودسرخرماهم تاشب بهش میدادم،شیرم که درطول روزبهش میدادم،هرازگاهی پوره ی سیب زمینی وشیرموزم میدادم    تاآنکه الان پسرم یک ماهه مریضه استفراغ شدیدگرفته کلی لاغرشده چیزی هم نمیتونه بخوره😐😐

شما ندارید؟

داشتم زایمان زودرس گرفتم تو ۲۲ هفته و چندروز از دستم رفت😔

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷

ناراحت شدم عزیزم ،، انشالله که به زودی دوباره باردار بشید ،، 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

پسرمنم ده ماهشه،من صب زودبهش دووعده سوپ میدادم،ظهرتاعصرهم دووعده برنج،شیربرنج وفرنی ودسرخرماهم تاشب ...

یک ماهه استفراغ؟؟!! دکتر بردید ؟؟ 

دختر من ماشالله خوبه نصبت به داداشش غذا میخوره ،، اما نمیدونم چی بدم که تنوع داشته باشه

یک ماهه استفراغ؟؟!! دکتر بردید ؟؟  دختر من ماشالله خوبه نصبت به داداشش غذا میخوره ،، اما نمیدو ...

آره بردم رانیتیدین داده،میگه رفلاکس شدیدمعده گرفته    من خیلی به غذای پسرم دقت میکنم     مادرشوهرم چندبارآب خیلی سردازیخچال بهش داده بودازاونوقت مریض شد

شمابه بچه تون آب دادنی میزاریدیخچال سردمیشه؟؟

استراحت کنید ،، زن داداش من تازه دو ماهشه دست به هیچ کاری نمیزنه باور میکنی حتی دیگه داداشم کارای خونه رو میکنه حتی ظرف شستن ، پاشو از خونه هم بیرون نمیزاره دیگه مامانم دعوتشون کرد داداشم خواست بره اما خانمش گفت من نمیام😕 میخوام تو خونه بمونم رسیدگی کنم ویتامین به بچم برسه😕،، 

ناراحت شدم عزیزم ،، انشالله که به زودی دوباره باردار بشید ،، 

ممنون عزیزم

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷
استراحت کنید ،، زن داداش من تازه دو ماهشه دست به هیچ کاری نمیزنه باور میکنی حتی دیگه داداشم کارای خو ...

اره دفعه بعدی باید خیلی مواظب باشم

آره بردم رانیتیدین داده،میگه رفلاکس شدیدمعده گرفته    من خیلی به غذای پسرم دقت میکنم   ...

من آب جوشیده میزارم خنک بشه بهش میدم،، حتمن براش بجشون ،،