gandomkocholo مدیر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 عنوان دوستان ممنون میشمنظرتونو بدید+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 50 پست بچه ها من تو تایپیک قبلیمم گفتم خیاط نیستم فقط مدل برمیدارم میدوزم،این و بنظرتون خوب دوختم؟ زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای 1397/05/08 | 15:54 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 ببین آستینش رو کوتاه گرفتی پایین آستین هم برای عکس اصلی گشاد تر است اره چون پارچم کم بود عزیزم زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 😍😍😍 ای جان دلم رفت خدا حفظش کنه 🌹🌹 ممنونم عزیزم ایشالله نی نی شما زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 با اینکه خیاطی نرفتی خیلی خوب دوختی مرسی عزیزم😘 زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 قشنگه😁 ممتونم زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 ارههههه😍😍😍 😍😍 زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
glisten عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 5502 من بیشتر عاشق بچه شدم چ گوگولیه اینجانب یک روانشناس هستم... اگه خدا بخواد
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 منم دوس دارم واسه دخترم بدوزم ولی هیچی بلد نیستم منم هیچی بلد نیستم الکی میدوزم زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 من بیشتر عاشق بچه شدم چ گوگولیه فدات 😘 زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 به به دست شما درد نکنه خانوم هنرمند😍بیشتر از لباسه اون جیگره که توشه خوشگلش کرده😍😍😍😍😍 قربونت بشم😍 زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 خیلی قشنگه😍مبارکش باشه😍 فقط یکم دوخت پایینشو تمیز نزدی مرسی عزیزم ایشالله نی نی خودت،اون پایین اتو کنم صاف میشه زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
glisten عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 5502 فدات 😘 موهاش فرفریه یاده بچگیای خودم افتادمببوسش کلی اینجانب یک روانشناس هستم... اگه خدا بخواد
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 این قشنگ شده بنظرم اگ جنس پارچه ی چی دیگ انتخاب میکردی شیک ترم میشد مرسی عزیزم،اخه بلد نیستم این پارچه هم چون داشتم گفتم روهمین تمرین کنم، زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
ثنا2 عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 7060 استینش یه کم کوتاهه ومشکل داره وگرنه در کل خوبه واسه مردی بمیر که برات😇 عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎 تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲 یه کم واقع بین باش😜😜
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 موهاش فرفریه یاده بچگیای خودم افتادم ببوسش کلی فدات بشم😘 زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 استینش یه کم کوتاهه ومشکل داره وگرنه در کل خوبه ممنون گلم زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای