2777
2789

چند وقت پیش تو خیابون وایساده بودم جلو مغازه. ی نفر از اون دست فروشا اومد ک ازم وسایل بخر.پسر جوونی بود.هی اصرار میکرد نمیرفت.منم کلافه شدم سرش داد زدم...

الان ک یاد میفته ناراحت میشم ک نکنه دلش شکسته😔 خدا ببخشه منو..

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از این دستفروشا خیلی سیریشن  واقعا میرن رو اعصاب عیبی نداره  تقصیر خودشم بوده  ...

من خودم اگ ببینم کسی واقعا نیازف داره و وسایل میفروشه.حتی اگ ضروریم نباشه.میخرم ازش🙁 اما این ول کن نبود ی لحظه عصبی شدم..

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
اعصاب نداری خواهر من!!

ن واقعا زود عصبی میشم.اما از این ک دل کسیو بشکنم ناراحت میشم.الان چند وقت میگذره نمیدونم چرا گاها یادم میفته🙁

هممون گاهی اشتباه می کنیم ، برای جبران به یکی که نیاز داره کمک کن

ی چندباری چشم دنبالش بود اگ دیدمش بخرم ازش.ندیدمش🙁

همیشه میگن از دست فروشها خرید کنید چون شاید پول تغذیه روز رو نداشته باشند و از شدت گرسنگی اصرار کنند و از کارشون حمایت کنید به بیراهه کشیده نشن.من به قدری ناراحت میشم که حتی الامکان جایی که بدونم هستند نمی رم یا از مسیر دیگه میرم. خیر نبینه مسببش

همیشه میگن از دست فروشها خرید کنید چون شاید پول تغذیه روز رو نداشته باشند و از شدت گرسنگی اصرار کنند ...

اره متاسفانه تعدادشون کم نس.جوونا بچه های کوچک..با این وضع مطمئنا تعدادشون بیشترم میشه.خدا کمک کنه