2777
2789
عنوان

ب شوهرم چی بگم بنظرتون؟

296 بازدید | 21 پست

همه کاری واسه خانوادش میکنه هم مادی هم ... ولی اونا کوچکترین کاری واسش نمیکنن

(نگین وظیفشه ، وظیفه پدر مادرش نیست کمک شوهرم کنن؟ بعدم نهایت میگیم وظیفشه برای پدر مادرش کاری کنه، ن خواهراش ک متاهل هم هست یکیشون)

الان من مشکلم اینه واسه خواهرش روزی صدتا کار میکنه ولی خواهرش محل سگش نمیده کوچکترین چیزی هم ازش بخواد انجام نمیده واسش

شما باشین چی ب شوهرتون میگین ؟ میزارین بازم کمک خواهرش کنه ؟

ببین عزیزم بستگی داره به‌همسرت ممکنِ اگه بگی رابطه تون خراب شه و خودت اذیت میشی اگه‌هم‌حرف شنوی داره ازت خب بگو که‌کمتر کنه این کارهارو

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا چی میگی شوهر من ۱۰ ۱۵ سال خرج پدرمادر خواهر و برادراشو داد ما الان پول نیاز داریم بریم برا میکرو نباروری نمیدن بهمون 

منم بهشون گفتم اینجوری بخواد پیش بره بهتره پسرتون برگرده پیش خودتون

شوهرت باید خودش به این نتیجه برسه که  حدواندازه رو نگه داره  تو وارد نشو  اگر به تو دراین رسیدگی کردنها  ازار نمیرسونه .  چون جواب نمیگیری. بعضیا  خودشونو  مسیول رفع مشکلات  خانواده میدونن که شوهرتم دراین گروهه. 

نه من حتما حرفمو ميزنم البته نه با تندي و عصبانيت، قربون صدقش برو بگو دستت نمك نداره كاش از اين به بعد واسه كسي بميري كه برات تب كنه، اين همه سرويس ميدي از رفاه خودت و من و زندگيمون ميزني به اونا خدمت مي كني ولي دريغ از يكم درك از طرف اونا حالا جبران نخواستيم همين كه درك كنن كافيه كه نمي كنن

اين مدل حرفا رو بزن با ارامش حالا ممكنه جلوي تو چيزي نكه يا گارد بگيره ولي تو ذهنش مي مونه و بهش فكر مي كنه

اگه خللی تو کارهای من و اولویت های زندگیم ایجاد نکنه چیزی نمیگم

ایجاد میکنه ... بخدا من نمیتونم یکساعت کار شخصی واسه خودم انجام بدم چون شوهرم مدام باید بره سراغ کارای اونا

هیچی نمیگم تا خودش بفهمه کم کم ، محبت که از حد بگذره میشه وظیفه!!

نمیفهمه ، ی جوری ازش کار کشیدن فکر میکنه وظیفشه ... باورت میشه مثلا بهش زنگ میزنن بره دنبالشون 5دقیقه دیر بشه داد میزنن سرش؟ 

شوهرت باید خودش به این نتیجه برسه که  حدواندازه رو نگه داره  تو وارد نشو  اگر به تو د ...

اره دقیقا ... اینقدر بهش گفتن وظیفته ک باورش شده 

در صورتی ک دامادشون رو مدام بهش میگن باید طرف زنت و خانواده زن باشی

باورت میشه دامادشون مامانشو برده بود دکتر همه خانواده شوهرم ناراحت بودن و پشتش بد میگفتن 

نه من حتما حرفمو ميزنم البته نه با تندي و عصبانيت، قربون صدقش برو بگو دستت نمك نداره كاش از اين به ب ...

راستش یکی دوبار بهش گفتم ولی انگار ن انگار

اونقدر ازش کار کشیدن باورش شده وظیفشه فقط واسه اونا کار کنه اونام وظیفشون نیست جوابی ب خوبیاش بدن