2777
2789

من رو بگوووو ک ۲تومن جمع کرده بودم کامیپوتر بخرم ... الان شده ۵تومن😢😢 رم گوشی ۱۵۰تومن! طلاهام رو عید مفت فروختم گفتم ی مقدار میزارم روش بهترش رو میخرم الان گرمی ۳۲۰ تومن ! عمراااا بتونم بخرم دیگه😭🤕

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رو بگوووو ک ۲تومن جمع کرده بودم کامیپوتر بخرم ... الان شده ۵تومن😢😢 رم گوشی ۱۵۰تومن! طلاهام رو ع ...

چه ضرريكردي 😰

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
من رو بگوووو ک ۲تومن جمع کرده بودم کامیپوتر بخرم ... الان شده ۵تومن😢😢 رم گوشی ۱۵۰تومن! طلاهام رو ع ...

مارابگوداريم خونه ميسازيم كابينت ديدم 12مالان شده دوبرابرهيچي ديگه فعلادست نگه داشتيم   

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
عزيزم من خودم ديروز بود تو تاپيكا هنوز دو تا پست نزاشته بوديم تعطيل مي شد  خود عوامل سايت مي ب ...

شاید بخاطر عنوان تاپیک بوده

درست میگی.ولی تاپیکی که عنوانش مشخص نباشه اکثرا کار گزارشه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
نه کمن با لبتابو تبلتو گوشی و 3-4کاربری هم زمان میان

چه حوصله ای دارن.

ما زیر یه کاربری زائیدیم. والا :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

[QUOTE=65395093]من رو بگوووو ک ۲تومن جمع کرده بودم کامیپوتر بخرم ... الان شده ۵تومن😢😢 رم گوشی ۱۵۰تومن! طلاهام رو ع ...[/QUOTEبه نظرم یه زمین تو یه روستا بخر یا گاو یا گوسفندی انشالا بتونی شکم خودتو سیر کنی والا قد ط... ارزشمند میشه

شاید بخاطر عنوان تاپیک بوده درست میگی.ولی تاپیکی که عنوانش مشخص نباشه اکثرا کار گزارشه

نه حتما.

بعضی وقتا نی نی یار ( قربونش بشم) :) خودش جفت پا توو تاپیک وایساده. 

می دونی که لامصب مثل پلیس فتا حواسش به همه چی هست. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
چه ضرريكردي 😰

خییییلی😔 شبا عکس النگوهام و دستبند رو میدیدم حرص میخوردم .دیشب پاک کردم .ولی باز میاد تو ذهنم😢😭 شوهرمم اخه نمیدونه .گفتم در اوردمشون

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
خییییلی😔 شبا عکس النگوهام و دستبند رو میدیدم حرص میخوردم .دیشب پاک کردم .ولی باز میاد تو ذهنم😢😭 ش ...

چ کار بدی

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم 
خییییلی😔 شبا عکس النگوهام و دستبند رو میدیدم حرص میخوردم .دیشب پاک کردم .ولی باز میاد تو ذهنم😢😭 ش ...

چرا بدون اطلاع شوهرت فروختي 

بنده خدا بفهمه مطمئن باش ناراحت مي شه

فكرشو نكن انشالله بهترشو خدا بهت مي ده

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
[QUOTE=65395093]من رو بگوووو ک ۲تومن جمع کرده بودم کامیپوتر بخرم ... الان شده ۵تومن😢😢 رم گوشی ۱۵۰ت ...

خخخخ گوسفند رو خب اومدی😂 ..جدیدا چوپان میبینم میگممم اووووف چ ثروتمند...