2777
2789
ساندیسا دارن گزارش میزنن😏😏😏

ماشاالله فقط دست به گزارشن ادمو یاد اون بچه ننرای کلاس میندازه

اجازه خانوم این پاشو میزنه به من

اجازه خانوم این مداد مارو برداشت

اجازه خانوم این دستشو کرد دماغش😐

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

چرااسم خوراكي مياريدنميگيدمن گرسنم ميشه آه دومنتوناميگيره

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشاالله فقط دست به گزارشن ادمو یاد اون بچه ننرای کلاس میندازه اجازه خانوم این پاشو میزنه به من اج ...

اجازه خانوم اينابه من پفك نميد ن

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
ماشاالله فقط دست به گزارشن ادمو یاد اون بچه ننرای کلاس میندازه اجازه خانوم این پاشو میزنه به من اج ...

خب اگه نگن که مملکت رو به باد میدن عزیزم

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

اسم پفک نیارین ت  این گرونی😭

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

فقط مراقب باش دوماهه نخریدی یهو سکته نکنی وقتی رفتی بخری و قیمتشو دیدی😑

خخخ قیمتش رو شنیدم گرون شده😔 واسه همین نخریدم  😖  دوروز پیش برای دخترم ی ایس مک و کیک و شکلات خریدم دیدم ۳تومن گرونتر حساب کرد .نگاه کردم دیدم همه شون گرون شده ..ی کیک هزاری شده ۲! دوتا خوراکی میخریم میشه ۱۰تومن!

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

بچه هاچجوری لینک یه پست و بدم ب نی نی یار؟

پست خودم

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
خخخ قیمتش رو شنیدم گرون شده😔 واسه همین نخریدم  😖  دوروز پیش برای دخترم ی ایس مک و کیک و ...

گزارشت رو میزنم اسم اایس مک اوردی😒😒😒😒بی ادب

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)